Χριστοδούλου Αθως

Χριστοδούλου Αθως
Ο Αθως Χριστοδούλου γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1985 και από την ηλικία των 15 ετών ασχολείται επαγγελματικά με τη μαγειρική. Αποφοίτησε από την Τεχνική Σχολή ως μάγειρας και στη συνέχεια, παρακολούθησε μαθήματα Hospitality Management στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει εργαστεί ως βοηθός μάγειρα σε διάφορα εστιατόρια και ξενοδοχεία, όπως στο Le Cafe & Exclusive Caterings και ως αρχιμάγειρας στο Pralina, ενώ από το 2009 έως και σήμερα διευθύνει την CHIC Catering Services. Η αγάπη του για την κυπριακή κουζίνα αποτυπώνεται στη δουλειά του, βάζοντας τη δική του πινελιά στα παραδοσιακά εδέσματα της Κύπρου.
Βιβλιογραφία
Recettes traditionnelles de Chypre
Traditionelle Rezepte aus Zypern
Recetas tradicionales de Chipre
Ricette tradizionali di Cipro
Παραδοσιακές κυπριακές συνταγές
Traditional Recipes of Cyprus
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^