Churchill Marisa

Churchill Marisa
Η Marisa Churchill είναι Ελληνοαμερικανίδα σεφ ζαχαροπλαστικής και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής η οποία έχει αναπτύξει την φιλοσοφία "Sweet & Skinny". Μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά έμαθε να μαγειρεύει από την Ελληνίδα γιαγιά της με την οποία περνούσε πολλές ώρες στην κουζίνα. Έχει πτυχίο διατροφολόγου από το Πανεπιστήμιο Κορνέλ και αποφοίτησε από τη σχολή μαγειρικής California Culinary Academy το 2000. Έχει δουλέψει ως διευθύνουσα σεφ ζαχαροπλαστικής σε μερικά από τα μεγαλύτερα εστιατόρια του Σαν Φρανσίσκο. Τα ελαφρά επιδόρπιά της τα έχουν δοκιμάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλλυγουντ και έχουν αποσπάσει εγκώμια από έντυπα όπως το Shape, το People, το Oprah, το Food & Wine, το Elle, αλλά και από το Good Food Channel του BBC. Έχει εμφανιστεί πολλές φορές στις εκπομπές Food Network Challenge, Top Chef, The Talk στο CBS, και Access Hollywood. Στην Ελλάδα παρασκευάζει τα Sweet & Skinny γλυκίσματά της στην εκπομπή My Sweet & Skinny Life στον Alpha.
Βιβλιογραφία
My Sweet & Skinny Life
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^