Gagnaire Pierre

Gagnaire Pierre
Ο Πιερ Γκανιαίρ γεννήθηκε το 1950 στο Apinac της Γαλλίας. Γιος ενός διάσημου σεφ, άνοιξε το πρώτο δικό του εστιατόριο στο Σαιντ-Ετιέν το 1981. Το 1993 απέκτησε, για πρώτη φορά, τρία αστέρια Μισλέν. Έκτοτε, άνοιξε εστιατόρια στο Παρίσι (ξανά τρία αστέρια Μισλέν), στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, ένα δεύτερο στο Παρίσι, στη rue du Bac, στο Τόκιο, στο Χονγκ Κονγκ, στο Λας Βέγκας και αλλού. Θεωρείται, διεθνώς, ένας από τους πιο δημιουργικούς σεφ. Έχει δημοσιεύσει πέντε βιβλία.
Βιβλιογραφία
Η Μαγειρική είναι αγάπη, τέχνη, τεχνική
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^