#Bookblog

05.02.2016
Trivia

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ας το πούμε από την αρχή αγαπητέ Υδροχόε:
February sucks (Φέμπρουαρυ Σακς)!!
Για να το χωνέψετε: O Φεβρουάριος θα είναι χάλια.
Βέβαια, πάντα υπάρχουν οι προυποθέσεις για ένα καλύτερο μέλλον, αλλά όχι απαραίτητα και για το παρόν. Πως αντιμετωπίζουμε έναν τόσο δύσκολο μήνα; Με ταξίδια αναψυχής (κάπου ζεστά πχ Μπαλί, Σευχέλλες), καλομαθαίνοντας τον εαυτό μας με δώρα (κατά προτίμηση με πολύτιμους λίθους, γούνες, αυτοκίνητα αντίκες, έργα τέχνης) και αγοράζοντας το πάνω ράφι που πάντα θέλατε στο αγαπημένο σας βιβλιοπωλείο. Για εκείνο το ελάχιστο ποσοστό που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα παραπάνω είτε λόγω έλλειψης ρευστότητας είτε λόγω ιδεολογικής αποστροφής (δε γουστάρω ρε φίλε γούνα) περάστε αυτό το μαύρο μήνα με κάποιο ανάλαφρο χιουμοριστικό βιβλίο της προκοπής. Μη διστάσετε να ρωτήσετε το βιβλιοπώλη σας, γι αυτό είναι εκεί. Αν πάλι, δεν έχετε, φροντίστε να αποκτήσετε έναν (μεταφορικά μιλώντας πάντα).
Τip της εβδομάδας: Eπειδή το τρίγωνο Αφροδίτης-Ερμή και Πλούτωνα είναι σκαληνό, αποφύγετε να διαβάσετε Τσέχους σουρεαλιστές και Πολωνούς ποιητές, ειδικά αν το εξώφυλλο των εκδόσεων είναι πορτοκαλί.
Tip του μήνα: Εκδηλώστε την αγάπη σας προς τον αγαπημένο σας ποιητή με οποιονδήποτε τρόπο-email, γράμμα, τηλεφώνημα, τηλεπαθητική κάρτα ή ακόμη καλύτερα με ένα βιβλίο δώρο.


επιμέλεια: Jeremy Bob Thorton και George Tsaas


© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^