Οικολογικές διακοπές για όλο το χρόνο Νηπιαγωγείο

Οικολογικές διακοπές για όλο το χρόνο Νηπιαγωγείο


Αυτζής Μερκούριος | Μουρατίδου Χρυσούλα
Εκδόσεις Ψυχογιός | Μάιος 2010 | 152 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 10,04 €
7,83 €   (-22%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο "Οικολογικές διακοπές για όλο το χρόνο: Νηπιαγωγείο" έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα νέα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών και αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση οικολογικών διακοπών, που στόχο έχει να συντροφέψει ευχάριστα το μαθητή του Νηπιαγωγείου σε όλη τη διάρκεια του χρόνου: τα Σαββατοκύριακα, τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και, φυσικά, το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα βιβλίο δραστηριοτήτων, που συνδυάζει την ψυχαγωγία με τη γνώση και απευθύνεται στα νήπια και στους γονείς οι οποίοι θέλουν: - να είναι προετοιμασμένα τα παιδιά τους κατά τη φοίτησή τους στο Νηπιαγωγείο, - να απασχολούνται δημιουργικά στον ελεύθερο χρόνο τους, - να εμπεδώσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από ποικίλες ασκήσεις επανάληψης. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά, με συντροφιά τους φίλους τους, τα ζώα, που κινδυνεύουν με εξαφάνιση, καλούνται να αντιμετωπίσουν κάποιο οικολογικό ζήτημα. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες - σπαζοκεφαλιές, αριθμόλεξα, λαβύρινθους, κρυπτόλεξα, γλωσσικές και μαθηματικές ασκήσεις - μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα γράμματα και τους αριθμούς, ενώ έρχονται σε επαφή με γλωσσικές και μαθηματικές έννοιες, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την οικολογική τους συνείδηση.
ISBN
9789604537723
Πρώτη Έκδοση
Μάιος 2010
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Αυτζής Μερκούριος (συγγραφέας)
Μουρατίδου Χρυσούλα (συγγραφέας)
Θεοχάρης Κώστας (εικονογράφος)
Θέματα
Κατηγορία
Αυτζής Μερκούριος
Αυτζής Μερκούριος
Γεννήθηκε στην Ξεχασμένη Ημαθίας. Σπούδασε παιδαγωγικά και θέατρο. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και από το 1994 γράφει βιβλία για παιδιά και νέους. Έχει βραβευτεί τρεις φορές από τη Γυναικ...
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Διακοπές )
Ατελείωτη διασκέδαση στο ταξίδι (3-6 ετών)Ατελείωτη διασκέδαση στις διακοπές (3-6 ετών)Το τετράδιο των διακοπών μου (7-8 ετών)Το τετράδιο των διακοπών μου (3-4 ετών)Το τετράδιο των διακοπών μου (5-6 ετών)Το τετράδιο των διακοπών μου (6-7 ετών)Το τετράδιο των διακοπών μου (4-5 ετών)Το τετράδιο των διακοπών μου (8-9 ετών)
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Οικολογικές διακοπές για όλο το χρόνο Α ΔημοτικούΤα 39 στοιχεία: Ο Λαβύρινθος των Σκελετών #1
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^