Ανθοδετική step by step

Ανθοδετική step by step

Δημιουργείστε τις δικές σας πρωτότυπες ανθοσυνθέσεις!

Koene Robert
Σταμούλη Α.Ε. | Ιούλιος 2010 | 131 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 14+ μέρες
Τιμή Εκδότη : 35,23 €
28,19 €   (-20%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Tα φυτά και τα λουλούδια δεν αποτελούν απλώς διακοσμητικά στοιχεία, αλλά έχουν δύναμη και ζωή, συμβάλλοντας στην ομορφιά της καθημερινής μας ζωής, αλλά και στη διαφορετικότητα των ιδιαίτερων εκδηλώσεων. Στόχος του λευκώματος αυτού, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αθ. Σταμούλης και φέρει την υπογραφή ενός εκ των κορυφαίων Master Florists παγκοσμίως Robert Koene, είναι αφενός, να προτείνει μερικές ανθοσυνθέσεις και, αφετέρου να δείξει βήμα-βήμα τον τρόπο κατασκευής της κάθε ανθοσύνθεσης. Παράλληλα, οι συγκεκριμένες προτάσεις μπορούν να δώσουν την έμπνευση στον ανθοπώλη-ανθοδέτη, αλλά και στον καθένα μας, να δημιουργήσει νέες συνθέσεις βάζοντας τη δική του φαντασία, το δικό του κέφι, τη δική του επιθυμία για να ικανοποιήσει τη δική του δημιουργικότητα.
Το λεύκωμα χωρίζεται σε τρεις ενότητες με κριτήριο τις ανάγκες που θέλουμε να καλύψουμε με τις ανθοσυνθέσεις μας: Ανθοσυνθέσεις για δώρα, επετείους και επαγγελματικές υποχρεώσεις, ανθοσυνθέσεις για γαμήλιους στολισμούς και ανθοσυνθέσεις για στολισμούς χώρων ή κοινωνικών εκδηλώσεων. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι προτεινόμενες κατασκευές καλύπτουν αποκλειστικά τις συγκεκριμένες απαιτήσεις, καθώς με τις κατάλληλες διαφοροποιήσεις μπορούν να καλύψουν κι άλλες ανάγκες.
Ακολουθήστε μας βήμα-βήμα στο δρόμο της κατασκευής ανθοσυνθέσεων και απολαύστε όλη τη διαδικασία μέχρι το εκπληκτικό αποτέλεσμα.
ISBN
9789603518402
Πρώτη Έκδοση
Ιούλιος 2010
Δέσιμο
Μαλακό
Βάρος(Kg)
0.573
Συντελεστές Βιβλίου
Koene Robert (συγγραφέας)
Σταμούλης Απόστολος (φωτογράφος)
Καραπιπέρης Φώτης (φωτογράφος)
Κατηγορία
Koene Robert
Koene Robert
Ο Robert Koene είναι ένας πασίγνωστος καθηγητής Ανθοδετικής. Έχει μεγάλη εμπειρία στις πιο προχωρημένες τάσεις του Ανθοπωλείου. Γεννήθηκε στην Ολλανδία και εκπαιδεύτηκε στα πιο διάσημα σχολεία της. Μετά την εκπαίδευσή του εργάστηκε σε πολλά...
2010
Ανθοδετική step by step
2008
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ανθοκομία-Κηποτεχνία )
Κήπος & Βεράντα στη ΣκιάΚήπος και φυτά (+DVD)Κήπος και Βεράντα (Β έκδοση εμπλουτισμένη)
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^