Η Δύναμη

Η Δύναμη

The Secret

Byrne Rhonda
Εκδοτικός Οίκος Α.Α. Λιβάνη | Νοέμβριος 2010 | 256 σελ.
Χωρίς αξιολόγηση

 
 
Προσθήκη στο Καλάθι
Επισκόπηση Βιβλίου
Σε αυτό το βιβλίο, θέλω να σας δείξω το δρόμο για μια εκπληκτική ζωή. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθετε για τη ζωή, και είναι όλα καλά. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα από καλά, είναι καταπληκτικά!
Η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη απ όσο νομίζετε και, καθώς θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε πώς λειτουργεί, αλλά και να συνειδητοποιείτε τη Δύναμη που έχετε μέσα σας, θα βιώσετε τη μαγεία της στο έπακρο - ζώντας μια πραγματικά υπέροχη ζωή!
Και τώρα, αφήστε τη μαγεία της ζωής σας να αρχίσει.
Αυτό είναι το εγχειρίδιο για τη μέγιστη δύναμη στο Σύμπαν - τη Δύναμη να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμείτε.
Χωρίς τη Δύναμη, δε θα είχατε γεννηθεί. Χωρίς τη Δύναμη, δε θα υπήρχε ούτε ένα ανθρώπινο πλάσμα στον πλανήτη. Κάθε ανακάλυψη, κάθε εφεύρεση και ανθρώπινη δημιουργία προέρχεται από τη Δύναμη. Η εξαιρετική υγεία, οι αρμονικές σχέσεις, μια καριέρα που σας ικανοποιεί, μια ζωή γεμάτη ευτυχία, η οικονομική άνεση που χρειάζεστε για να είστε, να κάνετε και να έχετε ό,τι λαχταράτε, τα πάντα προέρχονται από τη Δύναμη.
Η ζωή των ονείρων σας ήταν ανέκαθεν περισσότερο ευπρόσιτη απ όσο συνειδητοποιούσατε, επειδή η Δύναμη να έχετε όλα τα καλά στη ζωή σας βρίσκεται μέσα σας.
ISBN
9789601422749
Πρώτη Έκδοση
Νοέμβριος 2010
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Byrne Rhonda (συγγραφέας)
Σακελλαροπούλου Χριστιάννα Ε. (μεταφραστής)
Κατηγορία
Θα σας ενδιέφερε επίσης
Το Μυστικό
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ψυχολογία )
Ο άνθρωπος και η σκέψηΖήσε όπως η γάτα ΙΙΗ συνήθεια της αμφιβολίαςΓίνε ο γονιός του εαυτού σουΆδειασε το ποτήρι σουΖήσε όπως η γάταΦανταστικά 2Μεταξύ Δύο Κόσμων
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποιΦραντς Κάφκα: 99 μαθήματα αυτογνωσίαςΠώς να σκεφτόμαστε περισσότερο το σεξΑπό την αυτοεκτίμηση στον εγωισμόΤα εφτά πέπλα της αλήθειαςΕπί σκηνής χωρίς πρόβαΟ δρόμος της συνάντησης #2Το Μυστικό Βιβλίο της Ευγνωμοσύνης
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^