Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από τα Προνήπια στο Νηπιαγωγείο

Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από τα Προνήπια στο Νηπιαγωγείο


Ζώη Αμαλία
Σαββάλας | Μάιος 2011 | 175 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 4-10 μέρες
Τιμή Εκδότη : 12,70 €
10,79 €   (-15%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο αυτό της σειράς "Καλοκαίρι γεμάτο χρώμα" είναι γραμμένο σύμφωνα με το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα σπουδών για το Νηπιαγωγείο και φιλοδοξεί να γίνει ο πιο αγαπημένος φίλος των παιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Μέσα από ποικίλες εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες με:
- Ασκήσεις προγραφής, - πληροφορίες για τα ζώα και το φυσικό περιβάλλον, - Ζωγραφική, - Παραμύθια, - Ανέκδοτα και ποιήματα, - Δραστηριότητες, - Αριθμούς και πολλά άλλα, το παιδί αναπτύσσει τις γλωσσικές και εκφραστικές του δεξιότητες, κατακτά τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό χεριού-ματιού, καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, εξελίσσει τη φαντασία και εμπλουτίζει τις γενικές του γνώσεις. Επίσης, οι δραστηριότητες με αριθμούς σκοπό έχουν να γνωρίσουν στο παιδί τις πρώτες μαθηματικές έννοιες, βοηθώντας το να κάνει λογικομαθηματικούς συλλογισμούς, η αναφορά σε συμβάντα από την καθημερινή ζωή του παιδιού το βοηθά στην κοινωνικοσυναιθηματική του ανάπτυξη και στην επίτευξη υγιών διαπροσωπικών σχέσεων, ενώ συμβάλλει στην ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων του.
Τα βιβλία της σειράς «καλοκαίρι γεμάτο χρώμα» δίνουν στα παιδιά την ευκαιρία για μια ευχάριστη και, παράλληλα, δημιουργική ενασχόληση κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και όχι μόνο, κάθε βιβλίο της σειράς είναι γεμάτο πληροφορίες και δραστηριότητες χάρη στις οποίες τα παιδιά θα εμπεδώσουν και θα διευρύνουν τις γνώσεις τους, θα προβληματιστούν δημιουργικά και θα αναπτύξουν τη φαντασία και τις δεξιότητές τους.
ISBN
9789604930562
Πρώτη Έκδοση
Μάιος 2011
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Ζώη Αμαλία (συγγραφέας)
Τσίτρος Γιώργος (εικονογράφος)
Θέματα
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα )
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από τη Δ στην Ε ΔημοτικούΚαλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από τη Ε στην ΣΤ ΔημοτικούΚαλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από το Νηπιαγωγείο στην Α ΔημοτικούΚαλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από την Α στη Β ΔημοτικούΚαλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από τη Β στη Γ ΔημοτικούΚαλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από τη Γ στη Δ Δημοτικού
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Διακοπές )
80 μέρες διακοπές για παιδιά προσχολικής ηλικίαςΤο βιβλίο με τα επιτραπέζια παιχνίδιαΗ βαλίτσα των διακοπών80 μέρες διακοπές από τη Δ στην Ε ΔημοτικούΤο πανηγύρι των γρίφων! Aπό τη Δ στην Ε ΔημοτικούΔιακοπές! Για παιδιά προσχολικής ηλικίαςΓριφοπαιχνιδίσματα με εικόνεςΓριφοπαιχνιδίσματα με αριθμούς
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Καλοκαίρι Γεμάτο Χρώμα: Από την Α στη Β ΔημοτικούΣταυρόλεξα γνώσεων από την Α στη Β Δημοτικού
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^