Γεωλογία - Γεωγραφία Β Γυμνασίου

Γεωλογία - Γεωγραφία Β Γυμνασίου


Πλεξίδα - Καπετανίδη Μάρθα
Σαββάλας | Αυγουστος 2011 | 396 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 4-10 μέρες
Τιμή Εκδότη : 14,70 €
12,50 €   (-15%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο αυτό είναι ένα πλήρες βοήθημα νια τους μαθητές της Β Γυμνασίου, ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σχολείου. Το παρόν βοήθημα δεν υποκαθιστά το σχολικό βιβλίο, αλλά βοηθά στη μελέτη του και συμβάλλει στην κατανόηση των εννοιών που αυτό περιλαμβάνει.
Η δομή των ενοτήτων και των μαθημάτων του παρόντος βοηθήματος ακολουθεί την αντίστοιχη δομή του σχολικού βιβλίου.
Κάθε μάθημα ξεκινά με τις λέξεις-κλειδιά. οι οποίες επισημαίνονται στα κύρια σημεία του μαθήματος ή επεξηγούνται. Στη συνέχεια αναλύονται οι βασικές έννοιες και τα κύρια σημεία του μαθήματος με τέτοιον τρόπο, ώστε να διευκολύνεται ο μαθητής στην κατανόηση και την εκμάθηση τους. Επιπλέον, στις σελίδες όπου περιέχεται η θεωρία του μαθήματος, παρατίθενται σε πλαίσιο τα σημεία εκείνα που είτε χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής είτε διευκρινίζουν κάποιες έννοιες είτε προκύπτουν από τις βασικές έννοιες του μαθήματος. Ορισμένα μαθήματα συνοδεύονται επίσης από ενδιαφέρουσες εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, με τον τίτλο «φωτεινός παντογνώστης», οι οποίες εμπλουτίζουν τις γνώσεις του μαθητή και διευρύνουν τους ορίζοντές του.
Ακολουθούν οι Απαντήσεις στις ερωτήσεις - ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και του Τετραδίου Εργασιών, ενώ προτείνονται και Συμπληρωματικές ερωτήσεις -ασκήσεις {σωστού-λάθους, πολλαπλής απάντησης, αντιστοίχισης, ακροστιχίδες κ.ά-), με σκοπό την εξάσκηση και τον έλεγχο των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τη μελέτη του μαθήματος. Στο τέλος κάθε ενότητας παρατίθεται ένα Κριτήριο αξιολόγησης, το οποίο συμβάλλει στον έλεγχο της κατανόησης των εννοιών που διδάχθηκαν στα μαθήματα.
Στο τέλος του βιβλίου περιλαμβάνονται και οι Απαντήσεις των Συμπληρωματικών ερωτήσεων - ασκήσεων και των Κριτηρίων αξιολόγησης.
ISBN
9789604930739
Πρώτη Έκδοση
Αυγουστος 2011
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Κατηγορία
Πλεξίδα - Καπετανίδη Μάρθα
Πλεξίδα - Καπετανίδη Μάρθα
...
2011
2011
Γεωλογία - Γεωγραφία Β Γυμνασίου
2011
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Γεωγραφία/Γυμνάσιο )
Γεωλογία - Γεωγραφία Α ΓυμνασίουΓεωγραφία - Γεωλογία Β ΓυμνασίουΓεωγραφία - Γεωλογία Α Γυμνασίου
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Β Γυμνασίου )
Θρησκευτικά Β ΓυμνασίουΜαθηματικά Β ΓυμνασίουΒιολογία Β και Γ ΓυμνασίουΝεοελληνική Γλώσσα Β ΓυμνασίουΦυσική Β ΓυμνασίουΕκθέσεις Β ΓυμνασίουΓίνομαι Άριστος στη Νεοελληνική Γλώσσα Β ΓυμνασίουΓλωσσικές Ασκήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα Β Γυμνασίου
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2022 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^