Ο Μέσα Ποταμός

Ο Μέσα Ποταμός

Προσκύνημα στην καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας

Μαρκίδης Κυριάκος Κ.
Διόπτρα | Απρίλιος 2012 | 388 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 17,00 €
11,90 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου "Ο Μέσα Ποταμός", ακολουθούμε τον Κυριάκο Μαρκίδη -μελετητή, ερευνητή, συγγραφέα και προσκυνητή- σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας, σε ένα οδοιπορικό που αποκαλύπτει τη βαθιά επιθυμία της ανθρωπότητας να βιώσει την υπερβατική εμπειρία του Θεού. Από τις απόκρημνες ακτές του Μέιν ως το Αγιο Όρος και την έρημο της Αιγύπτου, ο Κυριάκος Μαρκίδης συναντά ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν να εξερευνήσει τους κόσμους του φυσικού και του υπερφυσικού, της θρησκείας και του πνεύματος, του ορατού και του αοράτου.
Το βιβλίο "Ο Μέσα Ποταμός" θα αγγίξει όλους τους αναγνώστες - από τους χριστιανούς που αναζητούν μια βιωματική εμπειρία της θρησκείας τους ως τους μελετητές που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη γνώση και τη σοφία που συνιστούν την καρδιά της χριστιανικής πνευματικότητας. Κυρίως, όμως, αυτό το βιβλίο λειτουργεί σαν γέφυρα που οδηγεί τους σύγχρονους αναγνώστες σε μια χριστιανική ζωή που χαρακτηρίζεται από απόλυτη ισορροπία μεταξύ εγκόσμιων και πνευματικών ζητημάτων.
"Στο νέο του βιβλίο, ο Κυριάκος Μαρκίδης μας προσκαλεί να τον ακολουθήσουμε σε άλλο ένα οδοιπορικό του, να παρακολουθήσουμε τις συζητήσεις με έναν σοφό και χαρισματικό πνευματικό Πατέρα και να στοχαστούμε πάνω στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής και του θανάτου. Ακολουθώντας το συγγραφέα σε ένα ταξίδι στην καρδιά της ορθόδοξης χριστιανικής πνευματικότητας, συνειδητοποιούμε ότι οι ανακαλύψεις που μοιράζεται μαζί μας είναι σήμερα πιο επίκαιρες από ποτέ". (Elizabeth Theokritoff, ανεξάρτητη μελετήτρια και συνδημιουργός του βιβλίου "The Cambridge Companion to Orthodox Christian Theology")
Αυθεντικός Τίτλος
Inner River
ISBN
9789603644965
Πρώτη Έκδοση
Απρίλιος 2012
Δέσιμο
Μαλακό
Βάρος(Kg)
0.574
Συντελεστές Βιβλίου
Μαρκίδης Κυριάκος Κ. (συγγραφέας)
Μπαρουξής Γιώργος (μεταφραστής)
Κατηγορία
Μαρκίδης Κυριάκος Κ.
Μαρκίδης Κυριάκος Κ.
Ο Κυριάκος Κ. Μαρκίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου. Είναι καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μέιν και ζει στο Στιλγουότερ του Μέιν με τη γυναίκα του την Έμιλυ από την Αμμόχωστο. Έχουν δύο παιδιά, τη Βάσια και τον Κωνσταντίν...
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Πνευματική Αναζήτηση )
Έρως και ΨυχήΗ Σχολή των ΘεώνΜαχάτμα Γκάντι, Περί ζωήςΟι Τέσσερις Συμφωνίες (επετειακή εικονογραφημένη έκδοση)Μαθαίνοντας την ΑγάπηΧρησμοί και Μύθοι των Αρχαίων Ελλήνων ΘεώνΗρακλής, ο ήρωας μέσα μαςΜυστική Οδύσσεια
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^