Προστατέψτε τα χρήματά σας

Προστατέψτε τα χρήματά σας

Από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ

Fiorentino Marc
Εκδόσεις Παπαδόπουλος | Φεβρουάριος 2013 | 239 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 13,50 €
9,46 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Από τη μεγάλη κρίση του 2008 και μετά, ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος. Οι κανόνες, που διέπουν την αποταμίευση και την σοφή διαχείριση των οικονομικών της οικογένειας, έχουν ανατραπεί. Η διαχείριση της περιουσίας του καθενός μας, μικρής ή μεγάλης, έχει γίνει δύσκολη υπόθεση. Πάνε πια οι ωραίες εποχές που ο "συνετός οικογενειάρχης" επένδυε με σωφροσύνη τις αποταμιεύσεις της οικογένειας, μοιράζοντάς τις σε ακίνητα, καταθέσεις, μετοχές κλπ., προσδοκώντας την ασφαλή διατήρηση της περιουσίας του, καθώς και την ανάπτυξή της με τα χρόνια... Τώρα όλα είναι ρευστά!
Η μεγάλη κρίση άλλαξε συνήθειες και, κυρίως, βεβαιότητες. Οι αξίες επαναπροσδιορίζονται, οικονομικοί κανόνες πολλών γενεών έπαψαν να ισχύουν. Παράδειγμα: "Από τα ακίνητα δεν έχασε ποτέ κανείς". Η εμπιστοσύνη στο σύστημα έχει τρωθεί!
Ο Γάλλος συγγραφέας Μαρκ Φιορεντινό, με τεράστια αποδεδειγμένη εμπειρία στο χώρο των χρηματοικονομικών συμβουλών, αποφάσισε να βοηθήσει. Στο βιβλίο αυτό εξηγεί τη δική του συνταγή.
Με πρόλογο και επιμέλεια του οικονομικού αναλυτή του "Σκάι" και της "Καθημερινής" Μπάμπη Παπαδημητρίου, δίνει με χιούμορ, στον καθένα που ψάχνει να επενδύσει από 1.000 ως 1.000.000 ευρώ, ξεκάθαρες και αξιόπιστες συμβουλές.
Αυθεντικός Τίτλος
Sauvez votre argent
ISBN
9789604843466
Πρώτη Έκδοση
Φεβρουάριος 2013
Δέσιμο
Μαλακό
Βάρος(Kg)
0.269
Συντελεστές Βιβλίου
Fiorentino Marc (συγγραφέας)
Ζούρα Καλλιόπη (μεταφραστής)
Παπαδημητρίου Μπάμπης (επιμελητής)
Κατηγορία
Fiorentino Marc
Fiorentino Marc
O Marc Fiorentino είναι ειδικός των χρηματοπιστωτικών αγορών. Έχοντας την διεύθυνση τραπεζών αμερικανικών συμφερόντων στην Ευρώπη για δεκαπέντε χρόνια, δημιούργησε τη δική του χρηματιστηριακή εταιρεία το 1999 και μια ιστοσελίδα με σκοπό την...
2013
Προστατέψτε τα χρήματά σας
2009
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Δοκίμια / Μελέτες )
Μετά την ΕυρώπηΤο καπέλο του ΒερμέερΗ Μεγάλη ΑνατροπήΟ Μεγάλος ΕκφυλισμόςΤο άδοξο τέλοςΚαπιταλισμός και ΕλευθερίαΤο τίμημα της ανισότηταςΠώς να γράψεις
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^