Διαβάζω, Σκέφτομαι, Λύνω Προβλήματα Μαθηματικών Α Δημοτικού

Διαβάζω, Σκέφτομαι, Λύνω Προβλήματα Μαθηματικών Α Δημοτικού


Λυκοτραφίτη Αντιγόνη
Σαββάλας | Αυγουστος 2013 | 222 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 9,70 €
8,25 €   (-15%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο αυτό ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μαθητές της Α’ Δημοτικού να αναπτύξουν την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.
Προκειμένου να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των Μαθηματικών που διδάσκονται στο σχολείο και των Μαθηματικών που χρησιμοποιούνται έξω από το σχολείο, προτείνονται προβλήματα που αναφέρονται στη σύγχρονη καθημερινή ζωή του παιδιού και ενεργοποιούν το ενδιαφέρον του για να ασχοληθεί με αυτά.
Σε πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν στο βιβλίο αυτό, η εκφώνηση δίνεται με εικονογράφηση. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές ασκούνται στην απόκτηση της δεξιότητας να συλλέγουν τις πληροφορίες που τους δίνει η εικόνα και να λύνουν το πρόβλημα.
Ιδιαίτερη προσοχή δώσαμε στα προβλήματα στα οποία η εκφώνηση δίνεται με κείμενο. Με αυτά τα προβλήματα τα παιδιά ασκούνται στο να διαβάζουν με προσοχή και να επεξεργάζονται τα δεδομένα, ώστε να οδηγηθούν στη λύση.
Οι επισημάνσεις με τίτλο "Προς τους γονείς", που υπάρχουν στο κάτω μέρος των σελίδων του βιβλίου, επιχειρούν να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνουν οι γονείς να βοηθήσουν αποτελεσματικά το παιδί τους, ώστε να καλλιεργήσει μια θετική στάση απέναντι στα Μαθηματικά.
Πιστεύουμε πως το συγκεκριμένο βιβλίο θα αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα, τόσο για τους μαθητές, ώστε να μάθουν να διαβάζουν, να σκέφτονται και να λύνουν προβλήματα Μαθηματικών, όσο και για τους γονείς ώστε να μπορέσουν να καθοδηγήσουν καλύτερα το παιδί τους.
ISBN
9789604932405
Πρώτη Έκδοση
Αυγουστος 2013
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Προβλήματα Μαθηματικών/Δημοτικό )
Μαθαίνω να λύνω σωστά Προβλήματα Μαθηματικών Δ ΔημοτικούΜαθαίνω να λύνω σωστά Προβλήματα Μαθηματικών Β ΔημοτικούΜαθαίνω να λύνω σωστά Προβλήματα Μαθηματικών Γ Δημοτικού
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Α Δημοτικού )
Τετράδιο πρώτης γραφήςΜαθαίνω την ορθογραφία με το ευρετήριό μου Α ΔημοτικούΤετράδιο πρώτης αρίθμησης για την Α ΔημοτικούΜαθηματικά Α ΔημοτικούΚαρτέλες πρώτης ανάγνωσης Α ΔημοτικούΤο πρώτο μου τετράδιο για γραφή και ανάγνωση Α ΔημοτικούΤο κουτί με τις καρτέλες της γνώσηςΓλώσσα Α Δημοτικού
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^