Οπτικός προγραμματισμός με τη Visual Basic

Οπτικός προγραμματισμός με τη Visual Basic


Γκούμας Στέφανος | Συμεωνίδης Συμεών
Τζιόλα | Ιανουάριος 2014 | 368 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 19,49 €
15,98 €   (-18%)
Επισκόπηση Βιβλίου
[...] Η Visual Basic είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο προγραμματισμού στην ιστορία, και οι λόγοι γι αυτό είναι πολλοί. Όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά η Visual Basic, ήταν το πρώτο αναπτυξιακό εργαλείο που έκανε τον προγραμματισμό σε περιβάλλον Windows πιο οικείο, έτσι ώστε να χρησιμοποιείται από όλους. Η επινόηση της άμεσης διασύνδεσης (σύρε και απόθεσε) και του προγραμματισμού με βάση τα γεγονότα έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή, αλλά η πρώτη που την έκανε διαθέσιμη στον προγραμματιστή ήταν η Visual Basic. Σήμερα η έκδοση της Visual Basic 2010 προσφέρει δύναμη και ευκολία χρήσης για τις σύγχρονες αναπτυξιακές ανάγκες.
Το βιβλίο αυτό έχει γραφεί κυρίως για να χρησιμεύσει ως βοήθημα στους φοιτητές ΑΕΙ και ΤΕΙ κατεύθυνσης Πληροφορικής για την εισαγωγή τους στον προγραμματισμό σε περιβάλλον Windows.Το βιβλίο συνδυάζει την παραδοσιακή λογική προγραμματισμού με τις έννοιες του γραφικού περιβάλλοντος επικοινωνίας. Η Visual Basic 2010, με το σύγχρονο περιβάλλον ανάπτυξης που διαθέτει παρέχει ένα πολύ καλό εργαλείο για τη σχεδίαση του γραφικού περιβάλλοντος επικοινωνίας με το χρήστη σε μια εφαρμογή.
Το βιβλίο αυτό παρέχει τις δυνατότητες για ανάπτυξη των ικανοτήτων σχεδιασμού του γραφικού περιβάλλοντος επικοινωνίας μιας εφαρμογής και της δημιουργίας ολοκληρωμένων εφαρμογών χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή λογική προγραμματισμού και τα προχωρημένα χαρακτηριστικά της γλώσσας προγραμματισμού Visual Basic. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)
ISBN
9789604182633
Πρώτη Έκδοση
Ιανουάριος 2014
Δέσιμο
Σκληρό
Βάρος(Kg)
0.813
Συντελεστές Βιβλίου
Γκούμας Στέφανος (συγγραφέας)
Συμεωνίδης Συμεών (συγγραφέας)
Κατηγορία
Γκούμας Στέφανος
Γκούμας Στέφανος
...
2014
Οπτικός προγραμματισμός με τη Visual Basic
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^