Διοικητική Επιστήμη

Διοικητική Επιστήμη

Ποσοτικές μέθοδοι για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων

Anderson David R. | Sweeny Dennis J. | Williams Thomas A. | Martin Kipp | Χατζούδης Δημήτρης
Κριτική | Νοέμβριος 2014 | 912 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 82,00 €
57,40 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Η "Διοικητική επιστήμη" βοηθά τον αναγνώστη να κατανοήσει εννοιολογικά το ρόλο της διοικητικής επιστήμης στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, παρουσιάζοντας τις μαθηματικές και τεχνικές έννοιες με απλό, εύληπτο και πρακτικό τρόπο.
Στόχος του βιβλίου είναι να εξοικειώσει τους φοιτητές με τη φύση και το ρόλο της επιχειρησιακής έρευνας και να περιγράψει σαφώς τη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα στην επιχειρησιακή έρευνα και στη διαδικασία λήψης επιτυχημένων επιχειρηματικών αποφάσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, προσφέρει πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων, σεναρίων και περιπτώσεων, στοχεύοντας στην πρακτική εφαρμογή των τεχνικών της επιχειρησιακής έρευνας σε συγκεκριμένες καταστάσεις.
Κάθε κεφάλαιο συνοδεύεται από ασκήσεις που αναφέρονται σε συγκεκριμένα πρακτικά επιχειρησιακά προβλήματα και βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου κάθε ενότητας.
Επιπλέον, η εκμάθηση κάθε τεχνικής επιχειρησιακής έρευνας συνοδεύεται από τη χρήση του Microsoft Excel. Πιο συγκεκριμένα, στο τέλος κάθε κεφαλαίου δίνονται συγκεκριμένες οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο το Microsoft Excel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξαγωγή αποτελεσμάτων.
Κάτω από αυτό το πρίσμα, το συγκεκριμένο βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους φοιτητές και μετά το πέρας των σπουδών τους ως επαγγελματικό εργαλείο.
ISBN
9789602189320
Πρώτη Έκδοση
Νοέμβριος 2014
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Anderson David R. (συγγραφέας)
Sweeny Dennis J. (συγγραφέας)
Williams Thomas A. (συγγραφέας)
Martin Kipp (συγγραφέας)
Χατζούδης Δημήτρης (συγγραφέας)
Κωνσταντάρας Γιάννης (επιμελητής)
Κατηγορία
Anderson David R.
Anderson David R.
O David R. Anderson είναι καθηγητής Ποσοτικής Ανάλυσης στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του University of Cincinnati....
2014
Διοικητική Επιστήμη
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Business / Management )
Οργανωσιακή συμπεριφοράΔιοίκηση και διαχείριση των έργωνΒασικές αρχές στρατηγικής των επιχειρήσεωνΔιοίκηση ολικής ποιότηταςΣτρατηγική διοίκηση επιχειρήσεωνΠληροφοριακά συστήματα διοίκησηςΜάνατζμεντΠότε αξίζει να επιμείνεις...και πότε πρέπει να το ξεχνάς
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^