Σχεσιακές βάσεις δεδομένων

Σχεσιακές βάσεις δεδομένων

2η έκδοση

Κεχρής Ευάγγελος
Κριτική | Μάιος 2015 | 624 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 4-10 μέρες
Τιμή Εκδότη : 45,00 €
31,50 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο πραγματεύεται τις έννοιες των σχεσιακών βάσεων δεδομένων, αναλύει τις θεωρητικές και πρακτικές προσεγγίσεις που έχουν προταθεί για το σχεδιασμό τους και παρουσιάζει δημοφιλή λογισμικά περιβάλλοντα που έχουν αναπτυχθεί για την υλοποίηση και τη χρήση τους.

Το Πρώτο Μέρος παρουσιάζει το θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο των σχεσιακών βάσεων δεδομένων. Για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών, το κείμενο συνοδεύεται από πλούσια εικονογράφηση.

Το Δεύτερο Μέρος παρουσιάζει συνοπτικά την Access, που περιλαμβάνεται στο πακέτο εφαρμογών γραφείου της Microsoft, την Base, η οποία αποτελεί μέρος των πακέτων εφαρμογών γραφείου ανοικτού κώδικα (OpenOffice.org, LibreOffice), και τη phpMyAdmin. Παρατίθενται πολλές οδηγίες και πρακτικές για την καλύτερη αξιοποίηση των συστημάτων αυτών.

Το Τρίτο Μέρος περιέχει εργαστηριακά μαθήματα και ασκήσεις εκμάθησης της Access και της Base. Τα μαθήματα είναι δομημένα έτσι ώστε να λειτουργούν παράλληλα, αλλά και ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα μέρη του βιβλίου. Κάθε εργαστηριακό μάθημα περιλαμβάνει:
• Την απαραίτητη θεωρία συνοπτικά
• Αναλυτικές, βήμα προς βήμα, οδηγίες για τη χρήση της Access
• Πολλές ασκήσεις για την εμπέδωση των τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην Access και την Base.


ISBN
9789602189283
Πρώτη Έκδοση
Μάιος 2015
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Κεχρής Ευάγγελος (συγγραφέας)
Κατηγορία
Κεχρής Ευάγγελος
Κεχρής Ευάγγελος
Ο Ευάγγελος Κεχρής είναι πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το London School of Economics and Politial Science και διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο L...
2015
Σχεσιακές βάσεις δεδομένων
2005
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^