Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων

Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων


Toner Jerry
Κλειδάριθμος | Φεβρουάριος 2016 | 256 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 12,90 €
10,06 €   (-22%)
Επισκόπηση Βιβλίου
"Ονομάζομαι Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ και κατάγομαι από αριστοκρατική γενιά. Από την κυριότητα της οικογένειάς μου έχουν περάσει αμέτρητοι δούλοι. Γνωρίζουμε τα πάντα για τη διαχείρισή τους."
Ο Μάρκος Σιδώνιος Φαλξ δίνει πρακτικές συμβουλές για το πώς να αγοράζετε δούλους, πώς να παίρνετε από αυτούς το μάξιμουμ, πώς να ξεχωρίζετε τους καλούς και να τιμωρείτε τους κακούς. Πραγματεύεται λεπτά ζητήματα, όπως πότε πρέπει να επιτρέπετε στους δούλους σας το σεξ, αν πρέπει να κάνετε οι ίδιοι σεξ μαζί τους και πότε είναι καλό να τους απελευθερώνετε. Εφοδιασμένος με αυτόν τον οδηγό, θα γίνετε κύριος του σπιτιού σας. Μέσα από τη ματιά ενός Ρωμαίου, μας δίνεται η δυνατότητα να κατανοήσουμε το φαινόμενο της δουλείας στην Αρχαιότητα και να αναρωτηθούμε μήπως αξιοποιούμε ακόμα και σήμερα κάποιες από τις ιδέες των Ρωμαίων για να διαχειριστούμε το "προσωπικό" μας.
ISBN
9789604616930
Πρώτη Έκδοση
Φεβρουάριος 2016
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Συντελεστές Βιβλίου
Toner Jerry (συγγραφέας)
Κέλλης Κωνσταντίνος (μεταφραστής)
Κατηγορία
Ετικέτες
Toner Jerry
Toner Jerry
...
2018
2016
Εγχειρίδιο διαχείρισης δούλων
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Διάφορα Βιβλία )
Σπίτι σε τάξη, ζωή σε τάξηΗ Ψυχολογία με απλά λόγιαΤι θα συνέβαινε αν...Η Φιλοσοφία με απλά λόγιαΜοτοσυκλέταΑυτοκίνητο50 αυτοκίνητα που άλλαξαν τον κόσμο50 ψυχολογικές θεωρίες που επηρέασαν την ανθρωπότητα
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2022 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^