Το σχολείο της φύσης και των χρωμάτων

Το σχολείο της φύσης και των χρωμάτων

Μια ιστορία από το δημοτικό σχολείο του Φουρφουρά

Πατσιάς Αγγελος
Εκδόσεις Φυλάτος | Ιούνιος 2016 | 122 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τιμή Εκδότη : 13,33 €
10,66 €   (-20%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Τη στιγμή που στην Ελλάδα ξεκινούσε η κρίση, ξεκινάει και η ιστορία ενός μικρού σχολείου στο ορεινό Ρέθυμνο. Η ιστορία του Δημοτικού Σχολείου Φουρφουρά ή όπως αργότερα έγινε γνωστό, του Σχολείου της Φύσης και των Χρωμάτων.
Το "ημερολόγιο" αυτό, παρουσιάζει ένα εκπαιδευτικό ταξίδι, για το πώς μέσα σε πέντε χρόνια, ένα μικρό σχολείο, κατέληξε να είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες εκπαιδευτικές προτάσεις της χώρας με εκατοντάδες επισκέψεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Σελίδες γεμάτες αγάπη, κατάθεσης ψυχής, αναμνήσεων, αυτογνωσίας, παιδαγωγικών απόψεων και πρακτικών. Με απλή και άμεση γραφή, απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και απλούς πολίτες που γνωρίζουν καλά ότι για να αλλάξει το μέλλον αυτής της χώρας, πρέπει να αλλάξει η παιδεία της.

"Μια καταγραφή πολεμικών ιστοριών που μοναδικός μαχητής και εχθρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Ιστοριών που κλονίζουν τις σταθερές σου και σε κάνουν περιπατητή στα πιο δύσκολα μονοπάτια της ζωής. Αυτά που μόνο τα παιδιά ξέρουν να περπατούν".
ISBN
9786185232047
Πρώτη Έκδοση
Ιούνιος 2016
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Συντελεστές Βιβλίου
Πατσιάς Αγγελος (συγγραφέας)
Κατηγορία
Πατσιάς Αγγελος
Πατσιάς Αγγελος
Ο Αγγελος Πατσιάς γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Δράμα. Αφού τελείωσε τις Παιδαγωγικές σπουδές του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη, εργάστηκε για επτά χρόνια ως δάσκαλος σε σχολεία του Ρεθ...
2018
2017
2016
Το σχολείο της φύσης και των χρωμάτων
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^