Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά

Πλάθοντας ευτυχισμένα παιδιά

Γονείς από το Α ως το Ω

Μαρτίδης Ιάκωβος Θ.
Εκδόσεις Αρμός | 4η έκδοση | 392 σελ.
Πολύ καλόΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 18,00 €
12,60 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου

Το βιβλίο αυτό πραγματεύεται και αναλύει με έναν απλό και κατανοητό τρόπο εικοσιτέσσερα σημαντικα θέματα που αφορούν τις σχέσεις γονιών - παιδιών βασιζόμενο στην ελληνική πραγματικότητα.

Ενθαρρύνει τους γονείς να δουλέψουν για τη δημιουργία σχέσεων που θα βασίζονται στην αγάπη, την αλληλοκατανόηση και τον αλληλοσεβασμό.
Συμβάλλει να διαχειρίζονται ποιοτικότερα και να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικότερα τα προβλήματα που προκύπτουν.

Είναι μοναδικό και πρωτότυπο στο είδος του.
Βοηθάει γονείς, παιδαγωγούς και εκπαιδευτικούς να δώσουν απαντήσεις ζωής σε πράγματα που τους απασχολούν και τους προβληματίζουν.
Συνδυάζει την τεκμηριωμένη παιδαγωγική άποψη, την επιστημονική γνώση με την πρακτική της εφαρμογή με παραδείγματα, χωρίς θεωρητική ορολογία.

Ένας πρακτικός "οδηγός" για το πως κτίζεις μια υγιή σχέση με τα παιδιά σου και -γιατί όχι;- πως μπορείς να πλάσεις ευτυχισμένα παιδιά!
Η αμεσότητα του τρόπου γραφής φιλοδοξεί να γοητεύσει τον αναγνώστη.


ISBN
9789605279691
Πρώτη Έκδοση
Νοέμβριος 2016
Τελευταία Έκδοση
4η έκδοση
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21χ14
Συντελεστές Βιβλίου
Βιβλιοθήκη του Γονέα
Κατηγορία
Μαρτίδης Ιάκωβος Θ.
Μαρτίδης Ιάκωβος Θ.
Ο Ιάκωβος Θ. Μαρτίδης γεννήθηκε το 1957 στην Δράμα όπου και μεγάλωσε. Το 1975 πέρασε με υποτροφία στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της εξειδίκευσής του στην Ψυχιατρική, εκπαιδεύτικε μεταξύ άλλων σ...
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ψυχολογία )
Το Δώρο της ΣυγχώρεσηςΜαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμεΟνειροτοπίαΨυχολογία του στρεςΨυχική υγεία παιδιού και εφήβου #2Ούτε λέει ούτε κρύβειΜαθήματα ζωήςΑντιληπτική νοημοσύνη
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Το κουτί με τα φιλιά1, 2, 3... 10 εκπληκτικές ιστορίεςΟ Ρένος και η αφρικάνικη μουσικήΟ γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούςΣτην πόλη100 διασκεδαστικά παιχνίδια: Πριγκίπισσες και νεράιδεςΤα παζλάκια μου: Ζώα της θάλασσαςΤα παζλάκια μου: Ζώα του δάσους
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^