Μεταξύ Δύο Κόσμων

Μεταξύ Δύο Κόσμων

Μαθήματα από την άλλη πλευρά

Henry Tyler
Εκδοτικός Οίκος Α.Α. Λιβάνη | Δεκέμβριος 2016 | 224 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 19,45 €
13,23 €   (-32%)
Επισκόπηση Βιβλίου
"Ο θάνατος δε σημαίνει ότι πρέπει να πούμε αντίο".

Ο Τάιλερ Χένρι ανακάλυψε το χάρισμά του να επικοινωνεί με τους νεκρούς σε ηλικία μόλις δέκα ετών. Αφού βίωσε ένα ξαφνικό, ακριβές προαίσθημα του θανάτου της γιαγιάς του -αυτό που ο Τάιλερ θα περιέγραφε αργότερα ως "υπερεπίγνωση"-, η ζωή του άλλαξε για πάντα. Αν και δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το σπάνιο ταλέντο του, ο Τάιλερ κατάφερε να το ενστερνιστεί. Τελικά βρήκε το κουράγιο να το μοιραστεί με τον κόσμο.

Για πρώτη φορά, ο Τάιλερ φανερώνει πώς είναι να ζει κανείς σαν διάμεσο. Μιλάει ανοιχτά, χωρίς φόβο, για το πώς ανέπτυξε το χάρισμά του στην εφηβεία, πώς είναι στ’ αλήθεια να επικοινωνείς με τους μεταστάντες, για τη δύναμη του συμβολισμού στα διαβάσματά του και για τα μαθήματα που μπορούμε να πάρουμε από τους εκλιπόντες αγαπημένους μας.

Με απαράμιλλη ειλικρίνεια, ο Τάιλερ μοιράζεται με τους αναγνώστες το πώς το περίπλοκο και συναρπαστικό χάρισμά του άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το επέκεινα και, το πιο σημαντικό, πώς τα διαβάσματα μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις μας με τους πιο κοντινούς φίλους και συγγενείς μας που έχουν περάσει στην άλλη πλευρά.
ISBN
9789601431246
Πρώτη Έκδοση
Δεκέμβριος 2016
Δέσιμο
Μαλακό
Συντελεστές Βιβλίου
Henry Tyler (συγγραφέας)
Κατηγορίες
Κατηγορία
Henry Tyler
Henry Tyler
Ο Τάιλερ Χένρι είναι καταξιωμένος επαγγελματίας μέντιουμ, πνευματιστής, σταρ του δημοφιλούς ριάλιτι Μέντιουμ στο Χόλιγουντ με τον Τάιλερ Χένρι, που προβάλλεται στο κανάλι Ε!, και αγαπημένος ενορατικός των διασημοτήτων, των VIPs, αλλά και όσ...
2016
Μεταξύ Δύο Κόσμων
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ψυχολογία )
Ο άνθρωπος και η σκέψηΖήσε όπως η γάτα ΙΙΆδειασε το ποτήρι σουΓίνε ο γονιός του εαυτού σουΗ συνήθεια της αμφιβολίαςΖήσε όπως η γάταΦανταστικά 2Η Χρονιά του ΝΑΙ
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^