Κατακτώ την κορυφή: Φυσικά Ε Δημοτικού

Κατακτώ την κορυφή: Φυσικά Ε Δημοτικού


Γρηγορίου Βασίλης | Παπαγεωργίου Νάντια
Εκδόσεις Πατάκη | Δεκέμβριος 2016 | 320 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 12,20 €
8,54 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να εμβαθύνουν στα φυσικά φαινόμενα, να μάθουν, να κατανοήσουν και να εξασκηθούν. Απευθύνεται ειδικά στους μαθητές που θέλουν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να προετοιμαστούν για το Γυμνάσιο.
Περιλαμβάνει διαδικτυακούς συνδέσμους με πραγματικά πειράματα, τα οποία μπορούν να επαναληφθούν με ασφάλεια χρησιμοποιώντας απλά υλικά.
Το βιβλίο περιέχει:
- στην ενότητα "Ρίξε μια ματιά εδώ" ομαδοποίηση των σημαντικότερων σημείων της θεωρίας - στην ενότητα "Πρόσεχε όμως" επισήμανση των δυσκολιών και παρερμηνειών - φύλλο εργασίας για κάθε μάθημα του σχολικού βιβλίου - 36 επαναληπτικά διαγωνίσματα - αναλυτικές απαντήσεις των φύλλων εργασίας, των επαναληπτικών διαγωνισμάτων καθώς και όλων των δραστηριοτήτων του σχολικού βιβλίου.
ISBN
9789601671390
Πρώτη Έκδοση
Δεκέμβριος 2016
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24χ17
Βάρος(Kg)
0.541
Συντελεστές Βιβλίου
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Φυσικά/Δημοτικό )
Κατακτώ την κορυφή: Φυσικά ΣΤ ΔημοτικούΜελέτη περιβάλλοντος Δ ΔημοτικούΦυσικά ΣΤ Δημοτικού: Ερευνώ και ανακαλύπτωΜελέτη Περιβάλλοντος Γ ΔημοτικούΜελέτη Περιβάλλοντος Α Δημοτικού
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ε Δημοτικού )
Τεστάκια Μαθηματικών Ε ΔημοτικούΚατακτώ την κορυφή: Μαθηματικά Ε ΔημοτικούΜαθηματικά Ε Δημοτικού #2Μαθηματικά Ε Δημοτικού #1Οδηγός λύσεων για τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων Ε ΔημοτικούΈκθεση Ε ΔημοτικούΤο Συντακτικό του Δημοτικού Σχολείου Ε - ΣΤ ΔημοτικούΠροβλήματα και Ασκήσεις Μαθηματικών ΣΤ Δημοτικού
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2022 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^