Μονόλογοι στο λυκαυγές

Μονόλογοι στο λυκαυγές


Θεοδωράκης Μίκης
Ιανός | Μάρτιος 2017 | 512 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 18,89 €
15,12 €   (-20%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Στο παρόν βιβλίο περιλαμβάνονται ομιλίες, άρθρα, δηλώσεις και επιστολές του Μίκη Θεοδωράκη της χρονικής περιόδου 1996 έως 2016, όπως ανασύρθηκαν από το Αρχείο του.
Η επιλογή έγινε από τον ίδιο, καθώς και η σειρά καταχώρησής τους.
Θέλοντας να εισαγάγει τον αναγνώστη στη βαθύτερη ουσία της σκέψης του, σε εκείνες ακριβώς τις ιδέες που επανέρχονται τακτικά και διατρέχουν το σύνολο του έργου του και της προσωπικής του φιλοσοφίας, προτίμησε να τις προτάξει στο Α΄ Μέρος, ασχέτως χρονολογίας.
Το υλικό του Β΄ Μέρους, όπου περιλαμβάνονται ομιλίες, δηλώσεις και άρθρα, ακολουθεί τη χρονολογική σειρά, με στοιχεία ανασκόπησης των σημαντικότερων γεγονότων αλλά και της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας ανά έτος.

ISBN
9786185141318
Πρώτη Έκδοση
Μάρτιος 2017
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x15
Συντελεστές Βιβλίου
Θεοδωράκης Μίκης (συγγραφέας)
Λογοτεχνικά Είδη
Γλώσσες
Κατηγορία
Θεοδωράκης Μίκης
Θεοδωράκης Μίκης
Ο Μίκης Θεοδωράκης γεννήθηκε στην Χίο. Από την παιδική του ηλικία είχε πάθος με την μουσική και έγραψε τις πρώτες του συνθέσεις όταν ήταν δεκατριών ετών. Κατά την διάρκεια της κατοχής της Ελλάδας από τα γερμανικά, ιταλικά και βουλγαρικά στρ...
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
ΜπερλίνΑν μ  άφηνες τη λέξη να σου μάθωΤο νέο όνομαΟ Αναρχικός ΤραπεζίτηςΟ αόρατος άνθρωποςΚαπιταλισμού εγκώμιονΗ λέσχη των αθεράπευτα αισιόδοξωνΑδερφοί Καραμάζοφ #1
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^