Εκθέσεις Γ Δημοτικού

Εκθέσεις Γ Δημοτικού


Σάκκου Νίκη
Σαββάλας | Σεπτέμβριος 2017 | σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 9,90 €
8,42 €   (-15%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ’ Δημοτικού και έχει στόχο να τους βοηθήσει να μάθουν να γράφουν σωστές εκθέσεις.
Για τη σωστή γραφή της έκθεσης στο βιβλίο αυτό δίνονται: - τα βασικά στοιχεία με τα οποία μπορούμε να προσεγγίσουμε ένα θέμα, ώστε να είναι πλήρως αναπτυγμένο και ολοκληρωμένο. - πίνακας με τα γλωσσικά στοιχεία που χρησιμοποιούμε για την ανάπτυξη ενός θέματος.
Το βιβλίο αυτό ακολουθεί μάθημα μάθημα το σχολικό βιβλίο.
Κάθε μάθημα περιλαμβάνει: - αναπτυγμένες εκθέσεις σχετικές με το θέμα του μαθήματος. - απαντήσεις στις ασκήσεις του Τετραδίου Εργασιών. - θέματα για εξάσκηση, οι απαντήσεις των οποίων βρίσκονται στο τέλος του βιβλίου.
ISBN
9789604934829
Πρώτη Έκδοση
Σεπτέμβριος 2017
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x17
Συντελεστές Βιβλίου
Σάκκου Νίκη (συγγραφέας)
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Έκθεση/Δημοτικό )
Εκθέσεις Δ ΔημοτικούΕκθέσεις ΣΤ ΔημοτικούΕκθέσεις Ε ΔημοτικούΠαραγωγή γραπτού λόγου ΣΤ ΔημοτικούΠαραγωγή γραπτού λόγου Β ΔημοτικούΜαθαίνω να γράφω σωστές Εκθέσεις Β ΔημοτικούΜαθαίνω να γράφω σωστές Εκθέσεις Δ ΔημοτικούΠαραγωγή γραπτού λόγου Ε Δημοτικού
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Γ Δημοτικού )
Μαθαίνω γρήγορα και σωστά ορθογραφία Γ ΔημοτικούΓραμματική και Συντακτικό Γ ΔημοτικούΓλώσσα Γ ΔημοτικούΓίνομαι Άριστος στα Μαθηματικά Γ ΔημοτικούΓλωσσικές Ασκήσεις για τη Γ ΔημοτικούΓίνομαι Άριστος στη Γλώσσα Γ ΔημοτικούΓίνομαι άριστος στην ορθογραφία για τη Γ ΔημοτικούΜαθηματικά Γ Δημοτικού
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^