Πριγκίπισσα Αθηνά: Ουπς, δεν είμαι πια όμορφη!

Πριγκίπισσα Αθηνά: Ουπς, δεν είμαι πια όμορφη!

Κολιμπρί

Κάσδαγλη Στέλλα
Εκδόσεις Πατάκη | Δεκέμβριος 2017 | 64 σελ. | από 10 έως 15 ετών
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 6,50 €
4,88 €   (-25%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Η πριγκίπισσα Αθηνά θέλει να ακούει απ’ όλους ότι είναι όµορφη. Μια µέρα, προσπαθώντας να εντυπωσιάσει τους πάντες, αποκτά στο πρόσωπο ένα σηµάδι που νιώθει ότι της χαλάει όλη την οµορφιά. Και τώρα; Πώς θα φαίνεται στις φωτογραφίες; Θα την αγαπούν όπως και πριν; Υπάρχουν άσχηµες πριγκίπισσες; Έχουν φίλους; Μπορούν να είναι ευτυχισµένες και να κάνουν σπουδαία πράγµατα; Για να ανακαλύψει τις απαντήσεις, η Αθηνά πρέπει πρώτα να βρει τη λύση σ’ ένα άλυτο µυστήριο που ταλαιπωρεί όλους τους κατοίκους της Ρεαλίας.
Το δεύτερο βιβλίο της θαρραλέας σειράς, που µας θυµίζει πως µία αληθινή πριγκίπισσα δεν επαναπαύεται στα φορέµατα και στα βατραχάκια της. Η Αθηνά είναι η πιο ευρηµατική κι αντισυµβατική πριγκίπισσα που έχετε ποτέ διαβάσει. Μια πριγκίπισσα που ζει στο σήµερα. Μόνο για ανήσυχες πριγκίπισσες!
ISBN
9789601672335
Πρώτη Έκδοση
Δεκέμβριος 2017
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Βάρος(Kg)
0.118
Συντελεστές Βιβλίου
Κάσδαγλη Στέλλα (συγγραφέας)
Giovanis Tomek (εικονογράφος)
Κατηγορίες
Θέματα
Ηλικιες
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Κολιμπρί )
Το χαμόγελο της ΛόλαςΝαπολέων και ΙωσηφίναΠριγκίπισσα Αθηνά: Χάλασε το μαγικό ραβδί μουΤο χαμόγελο της γάταςΑντώνιος και ΚλεοπάτραΠριγκίπισσα Αθηνά: Γιατί δεν είναι πια όλα δικά μου;Φραντζ Κλάφτα: Τα λόγια είναι περιττάΠερικλής και Ασπασία
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^