ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ

ΙΣΠΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟΣΙΔΕΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ | Σεπτέμβριος 2013 | 765 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 27,00 €
18,90 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το Ισπανοελληνικό λεξικό αποτελεί ένα σύγχρονο χρηστικό λεξικό, πρωταρχική επιδίωξη του οποίου είναι να προσφέρει σε όλους όσοι ασχολούνται με την Ισπανική Γλώσσα (καθηγητές, σπουδαστές, μεταφραστές, διερμηνείς, λάτρεις των πολιτισμών της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής κ.λπ.) ένα πολύτιμο εργαλείο για την αποδοτικότερη ενασχόλησή τους με τη γλώσσα του Θερβάντες, του Λόρκα, του Μπόρχες, του Γκαρσία Μάρκες και τόσων άλλων επιφανών δημιουργών.

Το λεξικό παρουσιάζει περισσότερα από 25.000 λήμματα, με τη σωστή προφορά τους στα ελληνικά, εκφράσεις, παροιμίες και χρήσιμα παραδείγματα που διευκολύνουν την πλήρη κατανόηση των διαφορετικών εννοιών των λημμάτων. 

Το λεξικό αυτό περιλαμβάνει επίσης λέξεις που εμφανίστηκαν προσφάτως, χάρη στην τεχνολογική εξέλιξη, από το χώρο της πληροφορικής, της οικολογίας, των τεχνικών επιστημών κ.λπ. 

// Γεώργιος Τάγκαλος - Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

_
ISBN
9789604680702
Πρώτη Έκδοση
Σεπτέμβριος 2013
Δέσιμο
Μαλακό
Κατηγορίες
Γλώσσα
Επίπεδο
Εκδότης
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( ΛΕΞΙΚΑ )
ΑΓΓΛΟΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΕΛΛΗΝΟΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ BIGΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ POCKET
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
SUPER PACK ADOMANIA 4 (LE  CA  LEXIQUE  CADEAU SURPRISE)Ισπανο-ελληνικό Θεματικό ΛεξικόΑΛΒΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟΕΛΛΗΝΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟCLAVE DE SOL 1 A1 ALUMNO (+ ONLINE AUDIO)ABOVE & BEYOND B2 SBABOVE & BEYOND B1 STUDY PACKABOVE & BEYOND B1 WB
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^