Το μυστικό του παιδιού

Το μυστικό του παιδιού

Από τον Οιδίποδα στον "Υιό που ευρέθη"

Recalcati Massimo
Εκδόσεις Κέλευθος | Απρίλιος 2019 | 134 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 12,00 €
8,40 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
"Στην εποχή στην οποία δύει ο Νόμος που τιμωρεί και επιπλήττει αμείλικτα, το πρώτιστο καθήκον -το πιο υψηλό και το πιο δύσκολο- των γονιών είναι να έχουν πίστη στο ακατανόητο μυστικό του παιδιού τους και στη μαγεία του. Να μην απαιτούμε η ζωή του να διαβεί ξανά τα δικά μας ίχνη, και το ίδιο να συμμεριστεί τα δικά μας ενδιαφέροντα, να επαναλάβει τη δική μας ζωή. Ενάντια στην ιδεολογία του διαλόγου και της ενσυναίσθησης, θα πρέπει να θυμηθούμε την αναγκαιότητα διαφύλαξης του μυστικού του παιδιού. Αυτό σημαίνει να μην απαιτούμε ούτε να έχουμε τη φιλοδοξία της αμοιβαίας κατανόησης. Σημαίνει να ξέρουμε να αφήσουμε το παιδί να φύγει και να είμαστε πάντα έτοιμοι να υποδεχτούμε την επιστροφή του."

Μετά το Σύμπλεγμα του Τηλέμαχου και τα Χέρια της μητέρας, "Το μυστικό του παιδιού" συμπληρώνει μια μοναδική τριλογία περνώντας από τις φιγούρες του πατέρα και της μητέρας σε εκείνη του παιδιού.


ISBN
9786188406520
Πρώτη Έκδοση
Απρίλιος 2019
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x17
Συντελεστές Βιβλίου
Recalcati Massimo (συγγραφέας)
Πονηρός Χρήστος (μεταφραστής)
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ψυχολογία )
Τι απομένει από τον πατέρα;Η ψυχοθεραπεία του ΘεούEρωτικές επιθυμίες και φαντασιώσειςΗ ώρα του μαθήματοςΗ γέννηση του ήρωαΤα χέρια της μητέραςΤο σύμπλεγμα του ΤηλέμαχουΗ αυτοβιογραφία ενός σκιάχτρου
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Πορτρέτα της επιθυμίαςΤο σύμπλεγμα του Τηλέμαχου
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^