Ο Χάρης και η ΔΕΠ-Υ

Ο Χάρης και η ΔΕΠ-Υ


Μπελτσώνια Κωνσταντίνα
Οσελότος | Μάιος 2020 | 68 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τιμή Εκδότη : 10,00 €
7,00 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Είναι αλήθεια ότι πολλές φορές στη διάρκεια του εργασιακού βίου τους οι εκπαιδευτικοί διασταυρώνουν τα βήματά τους με εκείνα των παιδιών με ΔΕΠ-Υ. Η εργασία αυτή αποτυπώνει ξεκάθαρα μέσα από τη μελέτη περίπτωσης που πραγματεύεται, αυτή την πραγματικότητα. Οι εκδηλώσεις της συμπεριφοράς που αποκαλύπτονται, προβληματίζουν τους δασκάλους και τους υποψιάζουν δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρώιμη παρέμβαση, όσο και στην εκπαιδευτική πρακτική. Ο στόχος επομένως του βιβλίου χαρακτηρίζεται πολλαπλός, αφού αφενός προσπαθεί να παρουσιάσει τις ιδιαίτερες εκείνες συμπεριφορές που καθρεφτίζουν τη διαταραχή και κάνουν αντιληπτή την ύπαρξή της, και αφετέρου επιχειρεί να θέσει τις βάσεις της εφαρμογής μιας ευέλικτης διαχείρισης που βασίζεται στην αποδοχή και στον σεβασμό της διαφορετικότητας.

Το βιβλίο αυτό λοιπόν απευθύνεται αρχικά σε εκπαιδευτικούς κυρίως της Προσχολικής και της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε γονείς, προκειμένου να προχωρήσουν σε βαθύτερη κατανόηση της ΔΕΠ-Υ και του τρόπου αντιμετώπισής της τόσο στα ακαδημαϊκά πλαίσια, όσο και στην οικογένεια.


ISBN
9789605649166
Πρώτη Έκδοση
Μάιος 2020
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
23x16
Συντελεστές Βιβλίου
Κατηγορία
Μπελτσώνια Κωνσταντίνα
Μπελτσώνια Κωνσταντίνα
Η Κωνσταντίνα Μπελτσώνια γεννήθηκε στην Ανδραβίδα του νομού Ηλείας, όπου πέρασε τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια. Είναι απόφοιτος της Σχολής Νηπιαγωγών Αθηνών και ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές με εξομοίωση του πτυχίου της στο τμήμα Εκ...
2020
Ο Χάρης και η ΔΕΠ-Υ
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^