Η Ρόζα του Αρκά: Αχ, Θίθυ!

Η Ρόζα του Αρκά: Αχ, Θίθυ!


Αρκάς
Εκδόσεις Πατάκη | Ιούλιος 2020 | 64 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 5,00 €
3,50 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Και να που ο Θανασάκης ερωτεύεται και μπαίνει από μικρός στα βάσανα της αγάπης. Και τι βάσανα! Η Σίσσυ, το κορίτσι των ονείρων του, δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά του κι αυτός υποφέρει και κάνει τα πάντα για να τη φέρει κοντά του! Της στέλνει προξενιά, της ζωγραφίζει καρδούλες και της γράφει ακρύβρεκτα γράμματα, παρόλο που ούτε αυτός ξέρει να γράφει ούτε εκείνη ξέρει να διαβάζει. Όμως όλα είναι μάταια, η καρδιά της Σίσσυς δεν συγκινείται. Και ο Θανασάκης λιώνει από έρωτα. Οι συμβουλές του Αποστόλη πέφτουν στο κενό και η συμπάθεια της Ζωίτσας τον αφήνει αδιάφορο. Τίποτα δεν μπορεί να τον παρηγορήσει, εκτός ίσως από μια καλή μερίδα πατάτες τηγανητές.

Το έκτο βιβλιαράκι της Ρόζας του Αρκά είναι γεμάτο ερωτικό πάθος και τρελό γέλιο.
Διαβάστε το και θα αναφωνήσετε κι εσείς μαζί με τον ερωτοχτυπημένο Θανασάκη: "Αχ, Θίθυ!".

________________
ISBN
9789601690674
Πρώτη Έκδοση
Ιούλιος 2020
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
17x12
Βάρος(Kg)
0.111
Συντελεστές Βιβλίου
Αρκάς (συγγραφέας)
Αρκάς (εικονογράφος)
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Ρόζα )
Η Ρόζα του Αρκά: ΕνοχέςΗ Ρόζα του Αρκά: ΑνακατέματαΗ Ρόζα του Αρκά: Οι θυμμαθητέθΗ Ρόζα του Αρκά: Τα Χριστούγεννα του Θανασάκη (δεμένο)Η Ρόζα του Αρκά: Τα Χριστούγεννα του ΘανασάκηΗ Ρόζα του Αρκά: ΜελαγχολίεθΗ Ρόζα του Αρκά: ΑβρότητεθΗ Ρόζα του Αρκά: Διακοπέθ. Μην ενοχλείτε!
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Αρκάς )
Η Ζωή Μετά (επίτομο)Η Ρόζα του Αρκά: ΕνοχέςΗ Ρόζα του Αρκά: ΑνακατέματαΗ Ρόζα του Αρκά: Οι θυμμαθητέθΗ Ρόζα του Αρκά: Τα Χριστούγεννα του ΘανασάκηΗ Ρόζα του Αρκά: Τα Χριστούγεννα του Θανασάκη (δεμένο)Ο Ισοβίτης του ΑρκάΗ Ρόζα του Αρκά: Αβρότητεθ
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Η Ρόζα του Αρκά: Ζουζουνιές1800: Αγία Μαύρα1800: Ελένη1800: ΧάκιΗ Ρόζα του Αρκά: Από μικρό κι από τρελόΗ Ρόζα του Αρκά: Τοξικό αρσενικό!
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2022 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^