Λεκτικές δεξιότητες και κατανόηση κειμένου

Λεκτικές δεξιότητες και κατανόηση κειμένου

Βοήθημα για υποψηφίους διαγωνισμών Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, Τράπεζας της Ελλάδας, ΑΣΕΠ και άλλων φορέων Δημοσίου

Μερεντίτης Χρήστος
Εκδόσεις Πατάκη | Μάιος 2021 | 384 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Τιμή Εκδότη : 19,90 €
17,91 €   (-10%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Στους γραπτούς διαγωνισµούς που διοργανώνονται από το Ανώτατο Συµβούλιο Επιλογής Προσωπικού, από την Εθνική Σχολή Δηµόσιας Διοίκησης, από τράπεζες ή άλλους φορείς συµπεριλαµβάνονται πάντα οι Λεκτικές δεξιότητες και η κατανόηση κειµένου, είτε ως αυτοτελές εξεταστέο αντικείµενο είτε ως τµήµα του Τεστ δεξιοτήτων. Ας σηµειωθεί δε πως ο νόµος 47652021 προβλέπει ότι όλες οι προσλήψεις στο ελληνικό δηµόσιο θα γίνονται µέσω γραπτής διαγωνιστικής διαδικασίας στην οποία, εκτός των άλλων, θα υπάρχουν και ασκήσεις που θα αξιολογούν «δεξιότητες γλωσσικού συλλογισµού». Συνεπώς, ένα βιβλίο που θα ασκεί τουςτις υποψηφίουςες στο αντικείµενο των Λεκτικών δεξιοτήτων και της κατανόησης κειµένου θα αποτελεί πάντα ένα σηµαντικό βοήθηµα για την επιτυχία τους. Το βιβλίο περιλαµβάνει: - 12 Κριτήρια αξιολόγησης (µε απαντήσεις που συνοδεύονται από γραµµατικά και συντακτικά σχόλια) - Παράρτηµα µε θεωρητικές επισηµάνσεις σχετικά µε απαιτητικές πτυχές της ελληνικής γλώσσας (λόγιας προέλευσης τύποι ρηµάτων και επιθέτων, λόγιες µετοχές, ανώµαλα ουσιαστικά κ.ά.) - Θέµατα από προηγούµενους διαγωνισµούς (2004-2020).
ISBN
9789601682471
Πρώτη Έκδοση
Μάιος 2021
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x17
Βάρος(Kg)
0.640
Συντελεστές Βιβλίου
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Βιβλία για την Εκπαίδευση )
Ο IQ και οι φίλοι του στη χώρα των μαθηματικών Ε΄ ΔημοτικούΑπό το δημοτικό στο γυμνάσιο. ΜαθηματικάΟ IQ και οι φίλοι του στη χώρα των μαθηματικών Στ΄Δημοτικού12 Practice Tests for the LRN (B2): Teacher s Book12 Practise Tests for the LRN (B2): Student s BookΜαθηματικά Γ Λυκείου: Διαγωνίσματα Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και ΠληροφορικήςPractice Tests for the MSU CELC (B2)Practice Tests for the MSU CELC (B2)
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^