Θρησκευτικά Α Γυμνασίου

Θρησκευτικά Α Γυμνασίου


Σοφού Σταυρούλα
Σαββάλας | Αυγουστος 2021 | 240 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 4-10 μέρες
Τιμή Εκδότη : 9,90 €
8,42 €   (-15%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται απαντήσεις στις «Προτάσεις για εργασίες και δραστηριότητες στην τάξη». Οι απαντήσεις είναι ενδεικτικές και βασίζονται στα κείμενα του βιβλίου, αλλά και σε άλλες πηγές που παρατίθενται στις εργασίες και δραστηριότητες. Οι απαντήσεις που προτείνονται δεν περιορίζουν, αλλά αποτελούν έναυσμα για προβληματισμό και αναστοχασμό. Οι επιπλέον πηγές αποτελούν προέκταση του υλικού του βιβλίου και αφόρμηση ώστε να δημιουργηθεί στον μαθητή περιέργεια και ερευνητική διάθεση και η διδασκαλία να γίνει πιο αυθόρμητη και δημιουργική, στο πλαίσιο της ομαδοσυνεργατικής μεθόδου.Τα κείμενα που περιέχονται σε κάθε θεματική ενότητα του σχολικού βιβλίου δεν χρειάζεται να τα αποστηθίσει ο μαθητής. Η επιλογή των κειμένων θα γίνει ανάλογα με τον σκοπό και τα προσδοκώμενα μαθησιακά αποτελέσματα που επιδιώκει ο εκπαιδευτικός, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών. Επιπλέον τα κείμενα μπορούν να αξιοποιηθούν συνδυαστικά με εικόνες, πίνακες ζωγραφικής, μουσική, τραγούδια κ.ά.

Το βιβλίο αυτό έχει ως στόχο να προσεγγίσει «Ένα ταξίδι ζωής» που δεν είναι άλλο από τη «συνάντηση Θεού και ανθρώπου μέσα από τις βιβλικές διηγήσεις» και όχι μόνο βιβλικές. Το ταξίδι ξεκινάει με την Αγία Γραφή, συνεχίζει με τη δημιουργία του ανθρώπου και την απόφασή του να δια-κόψει τη σχέση του με τον Θεό και ακολουθεί η Ενανθρώπηση του Θεού, η Ανάσταση του Χριστού και η Βασιλεία του Θεού. Το βιβλίο, άρα και το «ταξίδι», ολοκληρώνεται με το μοναδικό προφητικό βιβλίο της Καινής Διαθήκης, την Αποκάλυψη του Ιωάννη.

ISBN
9789604939374
Πρώτη Έκδοση
Αυγουστος 2021
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x17
Βάρος(Kg)
0.420
Συντελεστές Βιβλίου
Σοφού Σταυρούλα (συγγραφέας)
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Θρησκευτικά/Γυμνάσιο )
Θρησκευτικά Γ ΓυμνασίουΘρησκευτικά Β Γυμνασίου
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Α Γυμνασίου )
Μαθηματικά Α ΓυμνασίουΗ Φυσική με Πειράματα Α ΓυμνασίουΝεοελληνική Γλώσσα Α ΓυμνασίουΓίνομαι Άριστος στη Νεοελληνική Γλώσσα Α ΓυμνασίουΕκθέσεις Α ΓυμνασίουΝεοελληνική Γλώσσα Α ΓυμνασίουΓλωσσικές Ασκήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα Α ΓυμνασίουΜαθηματικά Α Γυμνασίου
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^