Μοντεσσόρι: Από τη γέννηση έως 3 ετών

Μοντεσσόρι: Από τη γέννηση έως 3 ετών

Μάθε με πώς να είμαι ο εαυτός μου

Poussin Charlotte
Εκδόσεις Μίνωας | Σεπτέμβριος 2021 | 188 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 15,00 €
11,25 €   (-25%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Τα πρώτα τρία χρόνια είναι τα πιο σημαντικά στη ζωή ενός ανθρώπου. Η πρωτοπόρος Μαρία Μοντεσσόρι παρατήρησε την αξία αυτής της περιόδου και των «ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της». Γι’ αυτό η παιδαγωγική της μέθοδος βοηθάει το παιδί να αναπτυχθεί με βάση τον δικό του ρυθμό και τη δική του ιδιαίτερη προσωπικότητα, καθώς εξελίσσει σταδιακά όλες του τις ικανότητες.Η μοντεσσοριανή εκπαιδεύτρια Σαρλότ Πουσέν μάς δείχνει πώς να χτίσουμε μια σχέση με το παιδί μας που να βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στον σεβασμό. Να το βοηθάμε τόσο όσο χρειάζεται, να το παρατηρούμε, να το ενθαρρύνουμε με όλη μας την καλή διάθεση.

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζεται η μοντεσσοριανή προσέγγιση από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και τα τρία του χρόνια:Τα στάδια ανάπτυξης και οι ανάγκες του παιδιού.Απτές συμβουλές, συγκεκριμένα παραδείγματα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Πάνω από 100 απλές παιδαγωγικές δραστηριότητες.Ιστορίες και μαρτυρίες από ειδικούς και επαγγελματίες της μοντεσσοριανής εκπαίδευσης.

Ανακαλύψτε την ισορροπία που θα προσφέρει στο παιδί ηρεμία, αυτονομία, αυτοπεποίθηση, όπως επίσης χαρά και ικανοποίηση από τις γνώσεις που θα αποκτά, και εμπιστοσύνη προς τον εαυτό του και τους άλλους.


Αυθεντικός Τίτλος
Montessori de la naissance à 3 ans
ISBN
9786180217650
Πρώτη Έκδοση
Σεπτέμβριος 2021
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Βάρος(Kg)
0.384
Συντελεστές Βιβλίου
Poussin Charlotte (συγγραφέας)
Γαβριηλίδου Πετρούλα (μεταφραστής)
Βιβλιοθήκη του Γονέα
Κατηγορία
Ετικέτες
Poussin Charlotte
Poussin Charlotte
...
2022
2022
2021
Μοντεσσόρι: Από τη γέννηση έως 3 ετών
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Οικογένεια-Υγεία-Lifestyle )
Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφήΜπαμπά, μεγάλωσέ μεΠώς να γίνετε σπουδαίος μπαμπάςΠώς να γίνετε σπουδαία μαμάΟδηγός γονιμότηταςΟ ύπνος και τα μικρά παιδιά: Υπάρχει λύση!Σύλληψη, εγκυμοσύνη, τοκετός (νέα αναθεωρημένη έκδοση)Η πλήρης φροντίδα του παιδιού (νέα αναθεωρημένη έκδοση)
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ: Ακτίβιτι μπουκ για παιδιά Νο. 2Μια υπόθεση για τον Ντετέκτιβ Κλουζ #30: Οι απαγωγείς στέλνουν χαιρετίσματαΤζιέρι μου 1922Η ιστορία του διαστήματοςΠεριπλάνηση στην ιστορία: Αρχαία ΕλλάδαΠες μας, παππού... Πώς γεννιούνται τ άστραΟ Ρένος αγαπά τη μουσικήΤα Τελευταία Παιδιά στη Γη #7: Η κούρσα της αποκάλυψης
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2023 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^