Η μεγάλη επανεκκίνηση

Η μεγάλη επανεκκίνηση

Συναρπαστικό, προφητικό, απαραίτητο να το διαβάσετε, αν θέλετε να ξέρετε το µέλλον σας

Schwab Klaus | Malleret Thierry
Εκδοτικός Οίκος Α.Α. Λιβάνη | Ιούνιος 2021 | 304 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 16,00 €
11,20 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Βρισκόμαστε μπροστά στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ή στη μεγάλη επανεκκίνηση;Η πανδημία Covid-19 αποδείχθηκε καταλύτης, υπογραμμίζοντας τις ελλείψεις στο τρέχον σύστημα διακυβέρνησης, στις επιχειρήσεις και στο εμπόριο, αλλά και τις κοινωνικές ανισότητες.
Στο βιβλίο εξετάζονται θέματα όπως η καθολική υγειονομική περίθαλψη, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η κατανομή του πλούτου, οι αλυσίδες εφοδιασμού, οι εμπορικές ανισότητες. Οι συγγραφείς υποστηρίζουν ότι οι κοινωνίες βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι.
Ο ένας δρόμος οδηγεί σε έναν καλύτερο κόσμο, χωρίς αποκλεισμούς, πιο δίκαιο και με μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στη μητέρα φύση.
Ο άλλος οδηγεί σε έναν κόσμο που μοιάζει μ αυτόν που μόλις αφήσαμε πίσω μας, αλλά χειρότερο και μονίμως απειλούμενο από δυσάρεστες εκπλήξεις. Συνεπώς, πρέπει να κάνουμε το σωστό.
Οι προκλήσεις που προβάλλουν στον ορίζοντα θα μπορούσαν να έχουν μεγαλύτερες επιπτώσεις από αυτές που φανταζόμαστε, αλλά και η ικανότητα των κοινωνιών να πραγματοποιήσουν μια επανεκκίνηση θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη απ όση θα τολμούσαμε προηγουμένως να ελπίζουμε.


Αυθεντικός Τίτλος
COVID-19: The great reset
ISBN
9789601436395
Πρώτη Έκδοση
Ιούνιος 2021
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Συντελεστές Βιβλίου
Schwab Klaus (συγγραφέας)
Malleret Thierry (συγγραφέας)
Αλαβάνου Αριάδνη (μεταφραστής)
Κατηγορίες
Κατηγορία
Schwab Klaus
Schwab Klaus
Ο καθηγητής Κλάους Σβαµπ γεννήθηκε το 1938 στο Ράβενσµπουργκ της Γερµανίας. Είναι ο ιδρυτής και ο εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσµιου Οικονοµικού Φόρουµ. Το 1971 δηµοσίευσε το έργο Modern Enterprise Management in Mechanical Engineering, στ...
2022
2021
Η μεγάλη επανεκκίνηση
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Πολιτική )
Τέταρτο Ράιχ: Από τον Β παγκόσμιο πόλεμο στον πόλεμο της ΟυκρανίαςΟ νέος ψυχρός πόλεμοςΣυμμετοχικός καπιταλισμόςΟι απόρρητοι φάκελοι ΚαραμανλήΟ Στενός ΔιάδρομοςΒιολογικός πόλεμοςΣφαίρες επιρροήςΡήξη
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Η αυτοκρατορική νοσταλγία της ΡωσίαςΦιλελευθερισμός: Μια πολύ σύντομη εισαγωγήΗ ιδέα της ΕυρώπηςΣτο κόκκινο σακίδιοΈνα σκοτεινό δωμάτιο 1967-1974Η δύναμη της γεωγραφίαςΙστορία του καπιταλισμούΓεωπολιτική σε 100 λέξεις
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^