Η ηχώ των πουλιών

Η ηχώ των πουλιών

Ποταμόπλοια

Σταμούλης Θανάσης Δ.
Ποταμός | Νοέμβριος 2021 | 56 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 9,00 €
6,48 €   (-28%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Αρχές Δεκέμβρη.Ο πατέρας μου μόλις είχε αρρωστήσει. Ο γιατρός καθαρόγραφε σε ένα χαρτί όσα όφειλε να θυμάται- όργανα, διαμέτρους, φάρμακα. Το βλέμμα μου έπεσε σε μια παρατήρηση στην κορυφή της σελίδας: Ο καρκίνος είναι ορατός με γυμνό μάτι, θυμίζει ανοικτό σμήνος αστέρων.
Τι σημαίνουν όλα αυτά, ρώτησα. Ότι πρέπει να προετοιμαστείτε, απάντησε ο γιατρός, επειδή αυτή είναι η αφετηρία μιας εποχής που θα σας καταδιώξει μαζί με την προηγούμενη.

Όταν ο πατέρας του αρρωσταίνει, ο γιος του αποφασίζει να καταγράψει την ιστορία του. Καταφεύγει στα καναρίνια που εξέτρεφε τα τελευταία χρόνια ο πατέρας του και τα σημειωματάρια στα οποία κατέγραφε τις συνήθειές τους· τα θραύσματα της ζωής του που έρχονται στο φως το ένα μετά το άλλο ανασκευάζουν διαρκώς την εικόνα που είχε για εκείνον. Άραγε, πόσο μακριά μπορεί να πάει κάποιος, όταν κάθε του βήμα βυθίζεται σε κινούμενη άμμο, αναρωτιέται κάποια στιγμή.

Η Ηχώ των πουλιών είναι η ιστορία της αναζήτησης αυτής της απάντησης ― και των συνεπειών που επιφέρει η ανακάλυψή της.

_
ISBN
9789605451721
Πρώτη Έκδοση
Νοέμβριος 2021
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Συντελεστές Βιβλίου
Λογοτεχνικά Είδη
Γλώσσες
Κατηγορία
Σταμούλης Θανάσης Δ.
Σταμούλης Θανάσης Δ.
Ο Θανάσης Δ. Σταμούλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε ηχοληψία και γράφει για να κατανοήσει καλύτερα τους ανθρώπους....
2021
Η ηχώ των πουλιών
2017
2016
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ποταμόπλοια )
Διαθήκη και παρακαταθήκηΟι κόρες του λαβύρινθουΟ διάβολος μιλάει όλες τις γλώσσεςΡυζόχαρτο και άλλες μικρο-ιστορίεςΗ γέφυρα των λεμονιώνΣωματίδιαΘησέας, μια δεύτερη ζωήΔημοκρατία των ονείρων
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2023 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^