Συζητήσεις με τον Θεό

Συζητήσεις με τον Θεό

Ένας ασυνήθιστος διάλογος. Βιβλίο Ι

Walsch Neale Donald
Εκδόσεις Πεδίο | Νοέμβριος 2021 | 304 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 14,90 €
13,41 €   (-10%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Ας υποθέσουμε ότι είχες τη δυνατότητα να κάνεις στον Θεό τις πιο περίπλοκες και δύσκολες ερωτήσεις − για την αγάπη και την πίστη, για τη ζωή και τον θάνατο, το καλό και το κακό. Ας υποθέσουμε ότι ο Θεός σού έδινε σαφείς, ξεκάθαρες και κατανοητές απαντήσεις.

Αυτό συνέβη στον Neale Donald Walsch. Μπορεί να συμβεί και σ’ εσένα.  Ίσως να βρίσκεσαι πολύ κοντά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...

Άκουσα την καρδιά σου να κλαίει. Είδα την ψυχή σου να ψάχνει απεγνωσμένα. Ξέρω πόσο βαθιά επιθυμείς την αλήθεια. Το φωνάζεις με αληθινό πόνο, αλλά και με χαρά. Με ικέτευσες γι’ αυτό μερόνυχτα ολόκληρα.

Εδώ σου αποκαλύπτομαι, με τόσο ξεκάθαρους όρους, που δεν μπορείς πια να παρεξηγήσεις και να παρανοήσεις τίποτα. Σε γλώσσα κατανοητή, που δεν μπορεί να σε μπερδέψει. Σε τόσο απλό λεξιλόγιο, που δεν μπορείς να χαθείς στον βερμπαλισμό. Εμπρός, λοιπόν. Ρώτησέ Με οτιδήποτε. Οτιδήποτε. Θα προσπαθήσω να δώσω την απάντηση. Θα επιστρατεύσω ολόκληρο το σύμπαν για να το κάνω. Μην επαναπαύεσαι, λοιπόν!

Μπορεί να κάνεις την ερώτησή σου και, στη συνέχεια, να αφήσεις το βιβλίο. Αλλά πρόσεχε. Εγώ σε ακούω. Και σου απαντώ. Με τα λόγια από το επόμενο τραγούδι που θα ακούσεις. Με τις πληροφορίες στο επόμενο άρθρο που θα διαβάσεις. Την ιστορία της επόμενης ταινίας που θα παρακολουθήσεις. Με μια τυχαία φράση του επόμενου ατόμου που θα συναντήσεις. Ή τον ψίθυρο του ποταμού, του πελάγους, του ανέμου που χαϊδεύει το αυτί σου. Όλα αυτά είναι φερέφωνα δικά Μου. Όλα είναι δίαυλοι ανοιχτοί σε Εμένα.

Εγώ θα σου μιλήσω μόνο αν θες να ακούσεις. Θα σε πλησιάσω μόνο αν Με προσκαλέσεις.

Έτσι θα σου δείξω ότι ήμουν πάντα εκεί. Για εσένα. Με κάθε τρόπο.

__________________________________________________________________________
Αυθεντικός Τίτλος
Conversations with God – Book 1
ISBN
9789606354205
Πρώτη Έκδοση
Νοέμβριος 2021
Α/Α Σειράς
1
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
23x15
Συντελεστές Βιβλίου
Walsch Neale Donald (συγγραφέας)
Τριαδά Πηνελόπη (μεταφραστής)
Φιλίππου Ιάσων (επιμελητής)
Κατηγορία
Walsch Neale Donald
Walsch Neale Donald
Ο Νιλ Ντόναλντ Ουόλς ζει με τη γυναίκα του Νάνσι στο ησυχαστήριο που έχουν ιδρύσει μέσα σε μια δασώδη περιοχή στο νότιο Όρεγκον. Έχουν δημιουργήσει μαζί το Recreation (αναδημιουργία, αλλά και αναψυχή στα αγγλικά), ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα...
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2022 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^