Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Μικρές Εισαγωγές

Παπαδημητριάδης Δημήτρης
Εκδόσεις Παπαδόπουλος | Φεβρουάριος 2022 | 112 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 11,99 €
8,63 €   (-28%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Όποιος έχει παλέψει με την κατάθλιψη, ξέρει πολύ καλά τους τρόπους με τους οποίους το μυαλό του μπορεί να κατακυριεύσει τη ζωή και την καθημερινότητά του. Ξέρει όμως και το πόσο ακατανόητη μπορεί να είναι αυτή η εμπειρία για τους ανθρώπους γύρω του και, συνεπώς, πόσο δύσκολο είναι να εκφράσει την πάλη και την εμπειρία του στους άλλους.

Με αυτό το κενό κατανόησης στον νου, ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης γράφει έναν απλό, πλήρως εμπεριστατωμένο οδηγό για την κατάθλιψη, τις πηγές της, τις εκφάνσεις της και, κυρίως, τους τρόπους αντιμετώπισής της – από τη μείζονα καταθλιπτική διαταραχή στην εποχική συναισθηματική διαταραχή και από την διπολικότητα στο πένθος και την επιλόχεια κατάθλιψη.

Με κατανοητό τρόπο παρουσιάζονται τα πολλαπλά πρόσωπα της κατάθλιψης, οι πιθανές αιτίες και οι επιλογές αντιμετώπισής της (ψυχοθεραπευτικά, φαρμακευτικά, μέσω άσκησης, καλλιτεχνικής δημιουργίας ή ακόμα και αλλαγής διατροφής), ώστε το κοινωνικό και διαπροσωπικό στίγμα που συνδέεται με την ψυχική αυτή διαταραχή να εκλείψει τελείως και οι άνθρωποι να γεμίσουν το κενό με τρυφερότητα, κατανόηση και αλληλεγγύη.
Ένα σημαντικό βιβλίο για κάθε σπίτι.


ISBN
9789604848164
Πρώτη Έκδοση
Φεβρουάριος 2022
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x13
Βάρος(Kg)
0.177
Συντελεστές Βιβλίου
Κατηγορία
Ετικέτες
Παπαδημητριάδης Δημήτρης
Παπαδημητριάδης Δημήτρης
Ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και Διεθνή Πολιτική Υγείας στο London School of Economics (LSE). Εξειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική και στην Ψυχοθεραπεία στο Λονδίνο (Royal Free Hospital UCL School of Medicin...
2022
Κατάθλιψη
2021
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Μικρές Εισαγωγές )
Το σύμπανΛιανικό εμπόριοΑπιστίαΠληθωρισμόςΤο χρονικό των ιώνΑποτροπή και άμυνα1453-1821. Από την Τουρκοκρατία στην ΠαλιγγενεσίαΆγχος
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^