Βίβλος Υγείας

Βίβλος Υγείας

Γνωρίστε την επαναστατική ορθομοριακή διατροφή για ιδανικό βάρος, υγεία και μακροζωία

Μηνούδης Γιώργος
Κέδρος | Μάρτιος 2022 | 720 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 35,00 €
26,25 €   (-25%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Για πρώτη φορά η αποκάλυψη του μυστικού του υπέρτατου αγαθού της υγείας
10η έκδοση εμπλουτισμένη

Ξεχάστε όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα για την υγεία.
Η Βίβλος Υγείας σας αποκαλύπτει τα μυστικά για σωστή πρόληψη, αλλά και πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δυνάμεις αυτοΐασης του οργανισμού, για να χτίσετε ισχυρή άμυνα και να απαλλαγείτε από τα χρόνια παθολογικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Να γίνετε ιατροί του εαυτού σας.

Τι σημαίνει υγεία;Πώς μπορώ να προλάβω και να αντιμετωπίσω μια πάθηση με φυσικά μέσα;Ποιες τροφές κάνουν καλό, ποιες βλάπτουν και γιατί;Πώς θα εξαφανίσω το άγχος και θα είμαι πάνατα σε καλή φυσική κατάσταση;Πώς θα αποκτήσω το ιδανικό βάρος με σωστό τρόπο και μόνιμα;Την απάντηση σε αυτά και άλλα ερωτήματα δίνει ένας από τους κορυφαίους κλινικούς διατροφολόγους παγκοσμίως. Ο Γιώργος Μηνούδης ανατρέπει γνωστούς μύθους για την υγεία και τη διατροφή και προτείνει συγκεκριμένους τρόπους που κάθε άτομο μπορεί να εφαρμόσει εύκολα στην καθημερινότητά του, για να έχει ταχεία βελτίωση και διατήρηση της ψυχικής και σωματικής υγείας του, αλλά και της εμφάνισής του.

_
ISBN
9789600452372
Πρώτη Έκδοση
Μάρτιος 2022
Δέσιμο
Σκληρό
Διαστάσεις
23x15
Βάρος(Kg)
1.370
Συντελεστές Βιβλίου
Μηνούδης Γιώργος (συγγραφέας)
Κατηγορία
Μηνούδης Γιώργος
Μηνούδης Γιώργος
Ο Γιώργος Μηνούδης είναι κλινικός ορθομοριακός διατροφολόγος και ασκεί την κλινική διατροφολογία στο Λονδίνο, όπου διαμένει εδώ και χρόνια, και τελευταία στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Westminster, καθώς και του διεθνούς φήμη...
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^