Μηχανάνθρωποι

Μηχανάνθρωποι

Ιστορίες

Σιδεράκης Γιάννης
Εκδόσεις Οξύ | Ιούνιος 2022 | 168 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 13,99 €
10,49 €   (-25%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Υπάρχει μια διαφορετική, μια μοναδική «φυλή» ανθρώπων, που το κοινό τους πάθος τους στιγματίζει, τους καθοδηγεί και τους κάνει να ξεχωρίζουν.
Είναι όλοι αυτοί, που χωρίς να ξέρουν το πώς και το γιατί, βρέθηκαν ερωτευμένοι βαθιά και για πάντα με κάτι που σίγουρα είναι άψυχο. Μερικά κομμάτια σίδερο ενωμένα, ένα μηχάνημα, ένα μεταφορικό μέσο.
Όσο πεζά κι αν το δεις απέξω, τελικά για κείνους, αυτό το μηχάνημα αποκτά υπόσταση, αναπνέει, ζει και μέσα από κοινές πορείες, δίνουν ο ένας στον άλλον στοργή, δύναμη και νόημα για να συνεχίσουν.
Σιγά σιγά το ον και το πράγμα γίνονται ένα, με αποτέλεσμα τα μηχανήματα να μοιάζουν στους ανθρώπους και οι άνθρωποι στα μηχανήματα, οι άνθρωποι να μιλούν στα μηχανήματα και κείνα με τη σειρά τους, με κάποιον τρόπο, να απαντούν.

Οι Μηχανάνθρωποι είναι όλοι όσοι, στις ιστορίες του παρόντος βιβλίου, θα αναγνωρίσουν, θα βρουν ένα κομμάτι του εαυτού τους, του φίλου τους, της ζωής τους. Είναι όσοι έχουν παρόμοιες ιστορίες να διηγηθούν, έζησαν και ζουν μια ιδιαίτερη ζωή που οι περισσότεροι δεν μπορούν να καταλάβουν.
Τα κλισέ είναι πολλά…
Ελευθερία, δρόμος, ταχύτητα, όμως στην πραγματικότητα είναι πολύ, πολύ περισσότερα και πολύπλοκα.
Οι Μηχανάνθρωποι είναι μοναδικοί… μοναδικοί και όμορφοι!

_
ISBN
9789604368686
Πρώτη Έκδοση
Ιούνιος 2022
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Συντελεστές Βιβλίου
Σιδεράκης Γιάννης (συγγραφέας)
Λογοτεχνικά Είδη
Γλώσσες
Κατηγορία
Σιδεράκης Γιάννης
Σιδεράκης Γιάννης
Ο Γιάννης Σιδεράκης μεγάλωσε στην Αρτα. Ασχολείται με την ανάγνωση και όταν τα καταφέρνει με την συγγραφή. Έχει διακριθεί σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, ενώ έργα του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά ανάλογης θεματολογίας. Επίσης ...
2023
2022
Μηχανάνθρωποι
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ελληνική Λογοτεχνία )
Ίσως #1
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Τα απόνερα της ΣοφίαςΧρονοσεισμόςΤελευταία αναγγελία για Σαν ΦρανσίσκοΤο ακουστικό κέραςΣυμβουλές από έναν μαθητή του Μόρρισον σε έναν φανατικό του Τζόυς. Ημερολόγιο μπαρΤο νησί των αρουραίωνΆλμπατροςΦονική παλίρροια
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^