Το κουτί του Χουντίνι

Το κουτί του Χουντίνι

Η τέχνη της απόδρασης

Phillips Adam
Νάρκισσος | Ιούνιος 2005 | 213 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 4-10 μέρες
Τιμή Εκδότη : 13,76 €
9,91 €   (-28%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Στο πιο συναρπαστικό έως σήμερα βιβλίο του, ο Ανταμ Φίλιπς εξερευνά την ατέρμονη γοητεία που ασκεί στον άνθρωπο η ιδέα της απόδρασης. Με αφορμή τη ζωή και το έργο του Χουντίνι -του μεγαλύτερου μάγου που έχει εμφανιστεί ποτέ επί προσώπου γης- εξετάζει το πώς κάποιοι άνθρωποι μεταμορφώνονται σε ψυχαναγκαστικούς καλλιτέχνες της απόδρασης, ενώ κάποιοι άλλοι φαίνεται να βρίσκουν την ελευθερία σε περιορισμούς που οι ίδιοι επιβάλλουν στον εαυτό τους.
"Η ανάγνωση του βιβλίου "Το κουτί του Χουντίνι" του Ανταμ Φίλιπς είναι μια απολαυστική εμπειρία ανάλογη με την απόλαυση που θα είχε κάποιος αν, ως ηδονοβλεψίας, κατάφερνε να παραμείνει κρυμμένος στο γραφείο ψυχοθεραπείας του συγγραφέα". (Independent)
"O Φίλιπς επαναπροσδιορίζει τη "φυλή" των ανθρώπων εκείνων που τους χαρακτηρίζει μια τάση φυγής από την πραγματικότητα και ανακαλύπτει έναν ολόκληρο θησαυρό στις επιμέρους προεκτάσεις της ιδιοσυγκρασίας τους". (Time Out)
Αυθεντικός Τίτλος
Houdini s box: On the arts of escape
ISBN
9789608239302
Πρώτη Έκδοση
Ιούνιος 2005
Δέσιμο
Μαλακό
Βάρος(Kg)
0.310
Συντελεστές Βιβλίου
Phillips Adam (συγγραφέας)
Αθανασιάδης Βασίλης (μεταφραστής)
Κατηγορία
Phillips Adam
Phillips Adam
Ο Ανταμ Φίλιπς είναι ψυχίατρος και πρώην διευθυντής του Ψυχοθεραπευτικού Τμήματος Παιδιών του νοσοκομείου Charing Cross στο Λονδίνο. Τα πιο πρόσφατα βιβλία του είναι τα "Darwin s worms", "Promises-Promises". "The beast in the Nursery" και "...
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^