Η δύναμη της προσήλωσης

Η δύναμη της προσήλωσης

Πώς σε έναν κόσμο που αποσπά την προσοχή μας μπορούμε να κρατήσουμε τα μάτια μας στον στόχο

Dandapani
Διόπτρα | Απρίλιος 2023 | 440 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 17,70 €
15,93 €   (-10%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το άγχος, η ανησυχία και ο φόβος είναι οι μάστιγες της εποχής και συμβάλλουν όχι μόνο σε ψυχολογικά προβλήματα αλλά και στην εμφάνιση σωματικών παθήσεων, όπως η καρδιακή νόσος και η παχυσαρκία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο συγγραφέας στο διαφωτιστικό και περιεκτικό καινούριο βιβλίο του, μόνο με την κατάκτηση και τον έλεγχο της δεξιότητας της εστίασης μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. 

Ο Dandapani πέρασε δέκα χρόνια σε μοναστήρι, λαμβάνοντας πολύτιμα μαθήματα για τα οφέλη της συγκέντρωσης. Η Δύναμη της προσήλωσης είναι ένας πρακτικός οδηγός με το απόσταγμα της σοφίας που απέκτησε. Με σαφείς ορισμούς και εφαρμόσιμες ασκήσεις ο Dandapani μάς εξηγεί πώς θα αποκτήσουμε επίγνωση με τη δύναμη της θέλησης, ενσωματώνοντας σταδιακά την εστίαση στην καθημερινότητά μας και επιτυγχάνοντας έτσι ουσιαστική αλλαγή. 

Η Δύναμη της προσήλωσης βοηθά τους αναγνώστες να αντι­­ληφθούν πώς η εξάσκηση της δεξιότητας της εστίασης μπορεί να βελτιώσει ραγδαία την παραγωγικότητα και την ψυχική υγεία, προσφέροντάς μας την ικανότητα να κατευθύνουμε την επίγνωση και την ενέργειά μας προς την επίτευξη στόχων ζωής. 


Αυθεντικός Τίτλος
The power of unwavering focus
ISBN
9786182201633
Πρώτη Έκδοση
Απρίλιος 2023
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Συντελεστές Βιβλίου
Dandapani (συγγραφέας)
Παπαδοπούλου Παρασκευή (μεταφραστής)
Κατηγορία
Dandapani
Dandapani
Ο Dandapani είναι επιχειρημα­τίας και υπήρξε μοναχός επί δέκα χρόνια. Αφού αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με πτυχίο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, εγκατέλειψε τα πάντα για να γίνει ινδουιστής μοναχός υπό την καθοδήγηση ενός από τους κορυφαίους πνε...
2023
Η δύναμη της προσήλωσης
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ψυχολογία-Προσωπική Ανάπτυξη )
Ό,τι μας έχει σημαδέψειΑνάμεσα σε βαμπίρΓια μια υπέροχη ζωή (επίτομη έκδοση)Η Δύναμη του ΥποσυνείδητουΟ μοναχός που πούλησε τη Ferrari τουΔεν είσαι μόνοςΈτσι είμαι φτιαγμένοςΗ δύναμη της τελετουργίας
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^