Ωδή στην επανάσταση

Ωδή στην επανάσταση

Εκλογή από το έργο του

Mayakovsky Vladimir
Ατέχνως | Ιούνιος 2023 | 72 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 11,20 €
10,08 €   (-10%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Στην παρούσα έκδοση, με τίτλο «Ωδή στην Επανάσταση» από το ομότιτλο ποίημα του Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι, περιλαμβάνονται πέντε χαρακτηριστικά ποιήματα του όπως μεταφράστηκαν και πρωτοδημοσιεύθηκαν σε τεύχη του περιοδικού «Νέοι Πρωτοπόροι» στη χρονική περίοδο του Μεσοπολέμου. 

Περιλαμβάνεται επίσης σύντομη αυτοβιογραφία του Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι με τον τίτλο «Εγώ ο ίδιος» (μεταφράζεται και ως «Αυτός είμαι»). 

Τόσο τα ποιήματα όσο και η αυτοβιογραφία συνοδεύονται από υπομνηματισμό προκειμένου ο αναγνώστης να έχει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατανόηση των ποιημάτων αλλά και μια πλήρη εικόνα του βίου και του έργου του Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι. 

Τέλος, η έκδοση κοσμείται από έξι εικαστικά σχέδια του Κώστα Ευαγγελάτου, ο οποίος επιμελήθηκε και προλογίζει την έκδοση.


ISBN
9786185685287
Πρώτη Έκδοση
Ιούνιος 2023
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x17
Βάρος(Kg)
0.150
Συντελεστές Βιβλίου
Mayakovsky Vladimir (συγγραφέας)
Συλλογικό έργο (μεταφραστής)
Ευαγγελάτος Κωνσταντίνος (εικονογράφος)
Λογοτεχνικά Είδη
Λογοτεχνικές Κατηγορίες
Γλώσσες
Κατηγορία
Mayakovsky Vladimir
Mayakovsky Vladimir
Ο Βλάντιμιρ Μαγιακόφσκι γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1893, από Ρώσους γονείς, στο χωριό Μπαγκτατί της Γεωργίας, όπου ο πατέρας του υπηρετούσε ως φύλακας δασών και υδάτων. Εκεί ο Βλάντιμιρ έζησε τα παιδικά του χρόνια και φοίτησε στο δημοτικό...
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ποίηση )
Κώστας Καρυωτάκης Άπαντα: Μια άλλη ανάγνωσηΝαζίμ Χικμέτ: ΠοιήματαΑπόκρημνες παρουσίεςΑρθούρος Ρεμπώ: Επαναστάτης και μποέμΑκαθόριστα σχήματαΙστορίες μια παράστασηςΓράμματα της ποίησης
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^