Δέκα στα δέκα στην ψυχοθεραπεία

Δέκα στα δέκα στην ψυχοθεραπεία

Δέκα ιστορίες επαγγελματικών διαδρομών στην ψυχοθεραπεία και στη συμβουλευτική

Συλλογικό έργο
Κοντύλι | Νοέμβριος 2023 | 286 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 20,00 €
18,00 €   (-10%)
Επισκόπηση Βιβλίου
«Φυσικά όταν αναρωτήθηκα τι με έφερε στο επάγγελμα της ψυχολόγου και της ψυχοθεραπεύτριας τα παιδικά μου βιώματα αναδύθηκαν άμεσα. Πως θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μια τέτοια διαδικασία;»
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΕΥΓΕΝΙΑ

«Βλέπω όμως τώρα ότι το ερώτημα για το ποιος είμαι ως ψυχοθεραπευτής δεν είναι διόλου αξεχώριστο από το ερώτημα ποιος είμαι συνολικότερα ως άνθρωπος -και αυτό ακόμα το ψάχνω.»
ΓΕΩΡΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

«Τι με ώθησε; Ποια ήταν η αιτία – το κίνητρο να γίνω ψυχοθεραπευτής; Είναι άραγε ένα και μοναδικό; Είναι μία η αιτία; Λες και μπορώ να είμαι σίγουρος…Λες και ξέρουμε…Λες και μπορούμε να ξέρουμε.»
ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

«Στο αβέβαιο και το απρόβλεπτο επωάζουν οι δυνατότητες και η ελπίδα για την κατασκευή νέου νοήματος.»
ΖΥΜΝΗ – ΓΕΩΡΓΑΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με ενδιέφερε ο άνθρωπος και κυρίως η εσωτερική ζωή του ανθρώπου. Από μικρή είχα επίσης πολλές αναζητήσεις και ερωτηματικά που κανείς γύρω μου δεν μπορούσε να απαντήσει.»
ΛΑΚΙΩΤΗ ΑΓΑΘΗ

«Πεποίθησή μου είναι ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι ελεύθερος να κάνει τις δικές του επιλογές αναφορικά με την κατεύθυνση που θέλει να δώσει στη ζωή του.»
ΜΑΛΙΚΙΩΣΗ ΛΟΊΖΟΥ ΜΑΡΙΑ

«Ποιες από τις δικές μου εμπειρίες, ποια από τα δικά μου παραστρατήματα, ποιες από τις νίκες και τις ήττες μου, ποια από τα δικά μου «συμπεράσματα» θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για τους νεότερους συναδέλφους;»
ΣΑΚΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

«Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι σαν ψυχολόγος οφείλεις να φροντίζεις πάνω από όλα την ψυχή σου.»
ΣΟΥΡΛΑΓΚΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ

«Όλοι εμείς που είμαστε ψυχοθεραπευτές πρέπει να έχουμε μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα αναφορικά με το τι πιστεύουμε για τη φύση του ανθρώπου. Είναι αυτή η θέση μας που μας βοηθάει και μας καθοδηγεί στην θεραπευτική μας δουλειά.»
ΣΤΑΛΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

«Πώς να ζήσω την μία και μοναδική ζωή μου; Με αυτό το ερώτημα ας ξεκινώ πάντα, αυτό το ερώτημα ας προσπαθώ να θυμάμαι. Όλα από αυτό το ερώτημα ξεκινούν…»
ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ


ISBN
9789609661638
Πρώτη Έκδοση
Νοέμβριος 2023
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x16
Συντελεστές Βιβλίου
Κατηγορία
Λίστες
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^