Γονείς ενήλικων παιδιών

Γονείς ενήλικων παιδιών

Πώς να έχετε μια σχέση αγάπης μαζί τους για πάντα

Dodd Celia
Διόπτρα | Ιανουάριος 2024 | 320 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 16,60 €
14,94 €   (-10%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Αυτό που κάνει τους γονείς πιο ευτυχισμένους, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, είναι οι καλές σχέσεις με τα ενήλικα παιδιά τους. Είναι ένα κρίσιμο κομμάτι της οικογενειακής ζωής, που θα θέλαμε να διαρκέσει πολύ περισσότερο από τα είκοσι περίπου χρόνια που χρειάζονται για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Ωστόσο, παραδόξως, ενώ τα βιβλία για την εφηβική συνύπαρξη αφθονούν, το συγκεκριμένο θέμα σπάνια συζητείται. Καθώς όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι γύρω στα είκοσι και στα τριάντα τους επιστρέφουν στο σπίτι των γονιών τους -ή δεν το έχουν εγκαταλείψει ποτέ-, οι γονείς που είχαν υποθέσει ότι η δουλειά τους τελείωσε ανακαλύπτουν ότι στην πραγματικότητα βρίσκονται στην αρχή ενός εντελώς νέου κεφαλαίου.

Εύληπτο και ευανάγνωστο, καταρρίπτοντας πολλά κοινωνικά ταμπού και... ενοχές, αυτό το βιβλίο είναι ένα από τα πρώτα που αναφέρεται στη δημιουργία ενός ισχυρού και διαρκούς δεσμού με τα παιδιά όταν αυτά ενηλικιωθούν.

Γεμάτο πρακτικές συμβουλές, συνεντεύξεις με ειδικούς, με γονείς και τους απογόνους τους, αλλά και τους απογόνους των απογόνων τους, είναι ένα πολύτιμο, σύγχρονο "εγχειρίδιο".

Είναι το πρώτο που απευθύνεται σε γονείς ενηλίκων παιδιών και καλύπτει πολλά στάδια της σχέσης τους, συμπεριλαμβανομένων της υποδοχής της νύφης ή του γαμπρού, των νέων μορφών πολυπολιτισμικών οικογενειών, όπως και της φροντίδας των εγγονιών, αλλά και των ενήλικων παιδιών με ειδικές ανάγκες.


Αυθεντικός Τίτλος
All grown up: Nurturing relationships with adult children
ISBN
9786182206300
Πρώτη Έκδοση
Ιανουάριος 2024
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
21x14
Συντελεστές Βιβλίου
Dodd Celia (συγγραφέας)
Σακελλαροπούλου Χριστιάννα Ε. (μεταφραστής)
Βιβλιοθήκη του Γονέα
Κατηγορία
Dodd Celia
Dodd Celia
Η Celia Dodd είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος εδώ και 30 χρόνια και τα άρθρα της σε έγκυρες εφημερίδες και περιοδικά, όπως στα The Times, The Independent, Daily Mail και Radio Times, καλύπτουν θέματα για την οικογένεια, τις σχέσεις, την υ...
2024
Γονείς ενήλικων παιδιών
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Οικογενειακή Φροντίδα )
Ευτυχισμένοι έφηβοιΠρώτες βοήθειες για το μυαλό του παιδιού σαςΒοήθησέ με να μιλήσωΤι να περιμένεις όταν θέλεις να μείνεις έγκυοςΤι να περιμένεις όταν είσαι έγκυοςΠώς οι Δανοί εκπαιδεύουν τα πιο ευτυχισμένα παιδιά στο σχολείο και στην οικογένειαΤο βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σουΑποτελεσματική Διαπαιδαγώγηση
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^