Η τέχνη της πειθούς

Η τέχνη της πειθούς


Cialdini Robert B.
Δίαυλος | Φεβρουάριος 2009 | 300 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 22,43 €
15,70 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Η "Τέχνη της Πειθούς" του καθηγητή Robert B. Cialdini έχει καθιερωθεί ως το σημαντικότερο βιβλίο για το θέμα της πειθούς που έχει εκδοθεί μέχρι σήμερα. Σ' αυτό ο διακεκριμένος κοινωνικός ψυχολόγος εξηγεί γιατί μερικοί άνθρωποι είναι εξαιρετικά πειστικοί και πώς μπορούμε να τους "νικήσουμε" και να τους "ξεπεράσουμε". Αναλύει τα έξι ψυχολογικά μυστικά που μας ωθούν να συναινούμε όταν χρησιμοποιούνται επιδέξια, πώς να αμυνόμαστε αντιμετωπίζοντάς τα - και πώς να τα χρησιμοποιούμε προς όφελος μας.

Η "Τέχνη της Πειθούς" είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο, συγχρόνως επιστημονικό και δημοφιλές, που συγκαταλέχθηκε στο Business Best Seller List των New York. Παρότι βασίζεται σε εκτεταμένη και πολύχρονη επιστημονική έρευνα είναι χρήσιμο και συγκινεί τον κάθε άνθρωπο. Έτσι το Best Sellers Magazine γράφει ότι το βιβλίο αυτό "αγγίζει χορδές βαθιά μέσα στην καρδιά και την ψυχή μας", ενώ το Journal of Social and Clinical Psychology το χαρακτηρίζει "παροιμιώδες χρυσωρυχείο" χάρις στην επιστημονική έρευνα που εκτίθεται σε αυτό. Το περιοδικό Journal of Retailing προτείνει να περιληφθεί στην υποχρεωτική βιβλιογραφία όλων των προγραμμάτων επιχειρηματικών σπουδών και το Journal of Marketing Research το χαρακτηρίζει ως ένα "από τα σημαντικότερα βιβλία που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ". Το Fortune Magazine το συγκαταλέγει μεταξύ των εβδομήντα πέντε ευφυέστερων επιχειρηματικών βιβλίων (75 smartest business books).
Αυθεντικός Τίτλος
The Psychology of Persuasion
ISBN
9789605312398
Πρώτη Έκδοση
Φεβρουάριος 2009
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x16
Συντελεστές Βιβλίου
Cialdini Robert B. (συγγραφέας)
Κωνσταντοπούλου Μαρία (μεταφραστής)
Κατηγορία
Ετικέτες
Cialdini Robert B.
Cialdini Robert B.
O Robert B. Cialdini, Ph.D. σπούδασε στα πανεπιστήμια North Carolina και Columbia. Υπηρετεί σήμερα με διπλή ιδιότητα στο Πανεπιστήμιο Arizona State στο Tempe, ως Regent s Professor of Psychology και ως W.P. Carey Distinguished Professor of ...
2019
2011
2009
Η τέχνη της πειθούς
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Μαχάτμα Γκάντι, Το δώρο του θυμούΠώς να αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους που σας τρελαίνουνΟ πόλεμος της τέχνηςΕπί σκηνής χωρίς πρόβαΔικαιολογίες τέλος!
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^