Ματάλα Αντωνία - Λήδα

Ματάλα Αντωνία - Λήδα
Η Αντωνία-Λήδα Ματάλα σπούδασε χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έκανε τις διδακτορικές της σπουδές στο τμήμα διατροφής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Davis. Διδάσκει στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου ως αναπληρώτρια καθηγήτρια ανθρωπολογίας της διατροφής. Τα επιστημονικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται στη μελέτη της ιστορίας της διατροφής στο μεσογειακό χώρο και τη μελέτη και αξιολόγηση των διαιτητικών συνηθειών ηλικιακών ομάδων και μειονοτήτων.
Βιβλιογραφία
Ανθρωπολογία της διατροφής
Η διατροφή στον 21ο αιώνα
Συμμετοχή
Η διατροφή στον 21ο αιώνα
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^