Μαθηματικά Ε Δημοτικού #1

Μαθηματικά Ε Δημοτικού #1


Καραγιάννης Βασίλης | Καραγιάννης Γιώργος | Καραγιάννης Μηνάς | Πριοβόλου Μαρία
Εκδόσεις Πατάκη | Σεπτέμβριος 2018 | 415 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 12,20 €
9,15 €   (-25%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το παρόν δίτομο βοήθημα αποτελεί μια πρωτότυπη και μεθοδική εργασία η οποία έχει ως στόχο, μέσα από ένα σύνολο δημιουργικών ενεργειών, να βοηθήσει τον μαθητή να οικοδομήσει σωστά και απλά τις σημαντικότερες μαθηματικές έννοιες και τεχνικές που ορίζονται από τα νέα αναλυτικά προγράμματα.
Είναι οργανωμένο σύμφωνα με την ύλη και τη δομή των νέων σχολικών βιβλίων για το 2018-2019.

Περιέχει:
- Βασικά σημεία θεωρίας κάθε κεφαλαίου, με παραδείγματα για την πληρέστερη κατανόησή τους. - Ασκήσεις εμπέδωσης και προβλήματα με κλιμακούμενη δυσκολία για καλύτερη εξάσκηση σε διαφορετικά επίπεδα.
- Επαναληπτικό μάθημα για κάθε ενότητα, με ανακεφαλαιωτικές ασκήσεις, που δίνουν τη δυνατότητα για πλήρη επανάληψη και επανατροφοδότηση.
- Κριτήριο αξιολόγησης στο τέλος κάθε ενότητας, με κατάλληλα επιλεγμένες ασκήσεις, που δίνουν τη δυνατότητα για αξιόπιστη αξιολόγηση.
- Αναλυτικές λύσεις στις ασκήσεις και στα προβλήματα, καθώς και αναλυτικές λύσεις στις ασκήσεις και στα προβλήματα των σχολικών βιβλίων (Βιβλίο μαθητή και Τετράδιο εργασιών).

Ο παρών Α΄ τόμος περιλαμβάνει τις ενότητες 1, 2, 3, 4 των σχολικών βιβλίων.


ISBN
9789601679938
Πρώτη Έκδοση
Σεπτέμβριος 2018
Α/Α Σειράς
1
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x17
Βάρος(Kg)
0.693
Συντελεστές Βιβλίου
Καραγιάννης Βασίλης (συγγραφέας)
Καραγιάννης Γιώργος (συγγραφέας)
Καραγιάννης Μηνάς (συγγραφέας)
Πριοβόλου Μαρία (συγγραφέας)
Κατηγορία
Στην ίδια Σειρά Βιβλίων ( Μαθηματικά/Δημοτικό )
Μαθηματικά Δ ΔημοτικούΜαθαίνω καλύτερα τα Μαθηματικά της ΣΤ ΔημοτικούΟ IQ και οι φίλοι του στη χώρα των Μαθηματικών Δ ΔημοτικούΜαθηματικά Ε Δημοτικού #2Μαθηματικά Γ ΔημοτικούΟ IQ και οι φίλοι του στη χώρα των Μαθηματικών Α ΔημοτικούΜαθαίνοντας στο σπίτι: Μαθηματικά 5+Μαθαίνοντας στο σπίτι: Μαθηματικά 6+
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Ε Δημοτικού )
Τεστάκια Μαθηματικών Ε ΔημοτικούΚατακτώ την κορυφή: Μαθηματικά Ε ΔημοτικούΜαθηματικά Ε Δημοτικού #2Οδηγός λύσεων για τις ασκήσεις των σχολικών βιβλίων Ε ΔημοτικούΚατακτώ την κορυφή: Φυσικά Ε ΔημοτικούΈκθεση Ε ΔημοτικούΤο Συντακτικό του Δημοτικού Σχολείου Ε - ΣΤ ΔημοτικούΠροβλήματα και Ασκήσεις Μαθηματικών ΣΤ Δημοτικού
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Μαθηματικά Ε Δημοτικού #2
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2023 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^