Λέγοντας ξανά τις ιστορίες της ζωής μας

Λέγοντας ξανά τις ιστορίες της ζωής μας

Αφηγηματική θεραπεία και πρακτική στην καθημερινή ζωή

Denborough David
Oposito | Δεκέμβριος 2022 | 240 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 2-3 μέρες
Τιμή Εκδότη : 21,00 €
18,90 €   (-10%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Οι δρόμοι που ακολουθούμε στη ζωή μας δεν είναι προδιαγεγραμμένοι, αλλά διαμορφώνονται, σε μεγάλο βαθμό, από τις ιστορίες που λέμε για τον εαυτό μας και τα όσα μας έχουν συμβεί. Αν οι ιστορίες μας δίνουν έμφαση στις αρνητικές πτυχές, στην αποτυχία και την καταστροφή, τότε γινόμαστε αδύναμοι και ανήμποροι. Αν, όμως, μάθουμε να αφηγούμαστε τη ζωή μας με τρόπους που μας κάνουν δυνατούς, τότε μπορούμε να ανακουφίσουμε τον πόνο και να κατευνάσουμε την λύπη και την οδύνη.

Το ανά χείρας βιβλίο παρέχει πολύτιμες οδηγίες για να ανακτήσουμε τη διαφορετικότητά μας, να αποδεσμευτούμε από κανονιστικές λογικές και περιορισμούς, και να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις του τραύματος, της κακοποίησης, της αποτυχίας, του πένθους και του γήρατος.

Με κατανοητό τρόπο και με αναφορές σε πραγματικά περιστατικά, ο David Denborough μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε τον δρόμο της ανασυγγραφής της ζωής μας, μέσα από ιστορίες δύναμης, θάρρους, αγωνιστικότητας και επινοητικότητας.


Αυθεντικός Τίτλος
RETELLING THE STORIES OF OUR LIVES: EVERYDAY NARRATIVE THERAPY TO DRAW INSPIRATION AND TRANSFORM EXPERIENCE
ISBN
9786188574625
Πρώτη Έκδοση
Δεκέμβριος 2022
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
23x15
Συντελεστές Βιβλίου
Denborough David (συγγραφέας)
Στανιμεράκη Ισιδώρα (μεταφραστής)
Κατσικαδέλης Δημήτρης (επιμελητής)
Χαλβατζή Μαργαρίτα (επιμελητής)
Κατηγορία
Denborough David
Denborough David
Ο David Denborough, Phd, εργάζεται στο Dulwich Centre, το κέντρο για την αφηγηματική θεραπεία και κοινοτική πρακτική στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε πολλές χώρες του κόσμου, δουλεύοντας με άτομα, ομάδες και κοινότ...
2022
Λέγοντας ξανά τις ιστορίες της ζωής μας
Όσοι αγόρασαν το βιβλίο αγόρασαν και
Το Δώρο (επετειακή έκδοση)Γκάνμπατε. Αν δεν μπορείς να σταματήσεις το κύμα, γίνε το κύμα!ΝαιΓιατί το κάνω αυτό;12 Κανόνες για τη ΖωήΤο ΔώροΗ τέχνη της καθαρής σκέψης
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2023 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^