Παρλιάρος Στέλιος

Παρλιάρος Στέλιος
Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη... γλυκιά ζωή.
Βιβλιογραφία
The Greek book of sweets
Histoire Grecque sucree
Ελληνική ζαχαροπλαστική
Μαζί
Βανίλια Σοκολάτα
Γλυκές παραλλαγές
Γλυκά με φρούτα
Όλο σοκολάτα
Του κόσμου τα γλυκά
Γλυκές αλχημείες (Β έκδοση)
Σοκολάτα
Εύκρατες γεύσεις
Συμμετοχή
Η τέχνη στην πρώτη σελίδα 2
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^