Wright Jeni

Wright Jeni
Η Jeni Wright γράφει σχετικά με θέματα διατροφής και μαγειρικής περισσότερο από 30 χρόνια και έχει εκδώσει πολλά βιβλία - το πρώτο βιβλίο της ήταν το μπεστ-σέλερ "All Colour Cookery Book" για λογαριασμό της Marks & Spencer το 1976. Εξειδικεύεται στις τεχνικές μαγειρικής. Έχει συγγράψει τρία βιβλία για τη Le Cordon Bleue School, μεταξύ των οποίων το εξαιρετικό "Le Cordon Bleue Complete Cooking Techniques". Συνεργάστηκε τέσσερα χρόνια με την Angela Nilsen στο περιοδικό Good Food του ΒΒC, όπου και είχε στενή συνεργασία με πολλούς κορυφαίους Αγγλους σεφ.
Βιβλιογραφία
Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Η Βίβλος της Μαγειρικής του 21ου αιώνα
© 2024 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^