Οι βασικές έννοιες του κινηματογράφου

Οι βασικές έννοιες του κινηματογράφου


Hayward Suzan
Εκδόσεις Πατάκη | Νοέμβριος 2017 | 682 σελ.
Χωρίς αξιολόγησηΔιαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστολή σε 1-2 μέρες
Τιμή Εκδότη : 29,00 €
20,30 €   (-30%)
Επισκόπηση Βιβλίου
Το βιβλίο αυτό, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1996 και από τότε ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, έχει καθιερωθεί ως ένα σημαντικό έργο αναφοράς φοιτητές και καθηγητές κινηματογραφικών σπουδών, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται για τον κινηματογράφο γενικότερα. 
Πρόκειται για ένα πλήρες γλωσσάρι κινηματογραφικών όρων και εννοιών που καλύπτει κάθε τομέα του κινηματογράφου, όπως τεχνικά ζητήματα παραγωγής ταινιών, περιγραφή κινηματογραφικών ειδών, θέματα θεωρίας και ιστορίας κινηματογράφου κ.ά. 

Η Susan Hayward, αξιοποιώντας την πολύχρονη διδακτική εμπειρία της στο αντικείμενο των κινηματογραφικών σπουδών, προσφέρει αναλυτικούς και σαφείς ορισμούς για πάνω από 160 κινηματογραφικούς όρους και έννοιες που σχετίζονται με την τέχνη του κινηματογράφου, από την "αβανγκάρντ" και την "αναλογία εικόνας" έως το "Χόλλυγουντ" και την "ψυχανάλυση". Οι επεξηγήσεις των όρων περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά παραδείγματα από σημαντικές ταινίες, ενώ η παρουσία παραπομπών και βιβλιογραφικών αναφορών επιτρέπει στον αναγνώστη να εμβαθύνει τη μελέτη του.
Αυθεντικός Τίτλος
Cinema Studies: The Key Concepts, 3rd ed.
ISBN
9789601625096
Πρώτη Έκδοση
Νοέμβριος 2017
Δέσιμο
Μαλακό
Διαστάσεις
24x17
Βάρος(Kg)
0.122
Συντελεστές Βιβλίου
Hayward Suzan (συγγραφέας)
Κολαΐτη Ρίτα (μεταφραστής)
Κακλαμάνη Κατερίνα (επιμελητής)
Κατηγορία
Hayward Suzan
Hayward Suzan
...
2017
Οι βασικές έννοιες του κινηματογράφου
Στην ίδια Σειρά Εκδότη ( Βιβλία για την Τέχνη: Κινηματογράφος )
Το σενάριο: Ουσία, δομή, ύφος και βασικές αρχέςΝτοκιμαντέρΨυχανάλυση και ΚινηματογράφοςΙστορία του ΚινηματογράφουΚυνηγώντας το μεγάλο ψάριΚινηματογράφος και φεμινισμόςΚινηματογράφος και σκηνοθεσίαMaster Class
Κριτικές Μελών
Γράψτε μια νέα κριτική...
© 2021 PROSPERUS Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
  ^